Sorteren op

1-24 van 24 producten

De loopbaan van Julien de Smedt

Julien de Smedt werd geboren in Brussel en heeft vele studies rondom architectuur en interieur gevolgd in Brussel, Parijs, Los Angeles en Londen. In 2000 ontving hij zijn diploma aan de Bartlett School of Architecture in Londen. Hierna ging hij naar Rotterdam om te werken voor Office for Metropolitan Architecture en Rem Koolhaas. Samen met Bjarke Ingels ging hij in 2001 naar Kopenhagen om de architectuurpraktijk PLOT op te zetten. Met dit bedrijf heeft het duo veel successen geboekt en kreeg het nationaal en internationaal veel erkenning. In 2006 besloot het ontwerpersduo PLOT te ontbonden en richtte Julien de Smedt zijn eigen bureau op.

JSDA: het eigen ontwerpbureau van Julien de Smedt

Julien de Smedt heeft zijn eigen architectuur- en designbureau onder de naam JDSA. Met zijn team werkt hij aan projecten van grootschalige planning tot meubels. Het team bestaat uit getalenteerde ontwerpers en ervaren architecten die het gehele proces doorlopen vanaf de eerste schetsen tot supervisie plaatsen. Het team van JDSA geeft met ervaren ogen een frisse kijk op ontwerpproblemen. Er worden dan ook altijd intensief onderzoeken en verschillende analyses gedaan om praktische en theoretische zaken om te zetten tot een ontwerp. Het ontwerpbureau werkt met de dertig mensen die in dienst zijn voor verschillende bedrijven, overheden en particuliere klanten.

Julien de Smedt bij Flinders

Flinders is officieel dealer van alle producten van Julien de Smedt. We hebben over het algemeen veel op voorraad waardoor we snel kunnen leveren. Daarnaast is het mogelijk om de bestelling in de avond of in het weekend te laten bezorgen. Ben je op zoek naar een specifiek product van Julien de Smedt en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice via 020 - 3030 630 (elke werkdag van 09:00 tot 21:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 18:00 uur) of neem contact met ons op via chat of e-mail. We staan graag voor je klaar.