Naar boven
Sorteren op

1-36 van 47 producten

Lampe Gras collectie voor DCW éditions

De Lampe Gras collectie beschikt over de meest populaire lampen die Bernard-Albin Gras ooit heeft ontworpen. Le Corbusier, de beroemde architect en pionier van het modernisme, was een groot fan van deze ontwerpen. Zo vond je de Lampe Gras lampen in zijn meeste ontwerpprojecten en ook in zijn eigen kantoor. De lampen uit de collectie hebben een functionele vorm en bijzondere details. In 2008 werden de lampen opnieuw in productie genomen door het Franse merk DWC éditions. Inmiddels heeft dit merk met deze collectie meer dan veertig modellen op de markt gebracht die variëren van hanglampen tot tafellampen. Door de eenvoudige vormgeving doet de collectie het perfect in zowel een industrieel als klassieke inrichting.

Bernard-Albin Gras bij Flinders

Flinders is officieel dealer van alle producten van Bernard-Albin Gras. We hebben over het algemeen veel op voorraad waardoor we snel kunnen leveren. Daarnaast is het mogelijk om de bestelling in de avond of in het weekend te laten bezorgen. Ben je op zoek naar een specifiek product van Bernard-Albin Gras en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice via 020 - 3030 630 (elke werkdag van 09:00 tot 21:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 18:00 uur) of neem contact met ons op via chat of e-mail. We staan graag voor je klaar.

Flinders klanten beoordelen de producten van Bernard-Albin Gras gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 6 beoordelingen.