Antonio Citterio

Italiaan Antonio Citterio. De man die alles kan. Of ja alles. Op het gebied van design zeker weten. Hij is een genomineerd meubelontwerper, industrieel ontwerper en architect. Vanaf 1972 werkte hij al voor de meest toonaangevende designmerken als B&B Italia, Kartell, Flos en Vitra. Door zijn brede kennis en kunnen op het gebied van design is hij over de hele wereld bekend. Of het nu gaat om architectuur of het ontwerpen van meubels, zijn werk zie je overal terug. Hij geeft hedendaags lezingen, spreekt op congressen en zijn werk wordt vaak tentoongesteld en gepubliceerd.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-36 van 65 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 65 producten Terug naar boven

Antonio Citterio werkt op internationaal niveau

Antonio is in 1950 geboren in de Italiaanse stad Meda. In 1975 haalde hij zijn diploma Architectuur aan de Polytechnische Universiteit van Milaan. Ondertussen werkt en woont hij hier nog steeds. Na zijn studie zette hij zijn eigen bedrijf in de industriële vormgeving op. Tientallen jaren later besloot hij om in 2000 samen te werken met Patricia Viel. Ze werken tot op de dag van vandaag samen op internationale niveau aan het ontwikkelen van langetermijnprojecten en altijd in combinatie met adviseurs. Antonio heeft door de jaren heen verschillende prijzen in de wacht gesleept, zoals de Compasso d’oro. En een deel van zijn werk behoort tot de permanente instituten voor moderne kunst en design. We hebben het dan over Centre Pompidou en MoMa.

Antonio Citterio bij Flinders

Flinders is officieel dealer van alle producten van Antonio Citterio. We hebben over het algemeen veel op voorraad waardoor we snel kunnen leveren. Daarnaast is het mogelijk om de bestelling in de avond of in het weekend te laten bezorgen. Ben je op zoek naar een specifiek product van Antonio Citterio en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice via 020 - 3030 630 of neem contact met ons op via chat of e-mail. We staan graag voor je klaar.