Naar boven
Sorteren op

1-36 van 49 producten

Antonio Citterio werkt op internationaal niveau

Antonio is in 1950 geboren in de Italiaanse stad Meda. In 1975 haalde hij zijn diploma Architectuur aan de Polytechnische Universiteit van Milaan. Ondertussen werkt en woont hij hier nog steeds. Na zijn studie zette hij zijn eigen bedrijf in de industriële vormgeving op. Tientallen jaren later besloot hij om in 2000 samen te werken met Patricia Viel. Ze werken tot op de dag van vandaag samen op internationale niveau aan het ontwikkelen van langetermijnprojecten en altijd in combinatie met adviseurs. Antonio heeft door de jaren heen verschillende prijzen in de wacht gesleept, zoals de Compasso d’oro. En een deel van zijn werk behoort tot de permanente instituten voor moderne kunst en design. We hebben het dan over Centre Pompidou en MoMa.

Antonio Citterio bij Flinders

Flinders is officieel dealer van alle producten van Antonio Citterio. We hebben over het algemeen veel op voorraad waardoor we snel kunnen leveren. Daarnaast is het mogelijk om de bestelling in de avond of in het weekend te laten bezorgen. Ben je op zoek naar een specifiek product van Antonio Citterio en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice via 020 - 3030 630 (elke werkdag van 09:00 tot 21:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 18:00 uur) of neem contact met ons op via chat of e-mail. We staan graag voor je klaar.

Flinders klanten beoordelen de producten van Antonio Citterio gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 8 beoordelingen.