Kartell Flip bijzettafel 80x42
2-3 weken
 
€ 687
 
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

Kartell Flip bijzettafel 80x42

Omschrijving

De Kartell Flip bijzettafel 80x42 is ontworpen door Antonio Citterio.

De Flip van Kartell is een handige hulp in het huishouden. Gebruik hem als serveerwagen of als bijzettafel. Dit hulpje is ook nog eens opvouwbaar en dus zo op te bergen. Met de Flip loopt alles op rolletjes!

De productbeschrijving uit de Kartell catalogus:

Kartell brengt transparantie ook in de wereld van de serveerwagens: Flip, een opklapbare serveerwagen combineert transparante kunststoffen bladen met een metalen structuur. De bladen zijn niet aan elkaar vastgemaakt, bestaan uit polymetilmetacrylaat en hebben een oplopend profiel: een synthese van uiterste functionaliteit en esthetische verantwoording. Flip kan gebruikt worden als trolley, ideaal voor het aperitief en buffet, maar ook als praktisch opklapbaar bijtafeltje naast de sofa; wanneer hij opgeklapt is, neemt hij uiterst weinig plaats in en kan hij dus zeer gemakkelijk worden opgeborgen.   

Zoek je naast de Flip bijzettafel 80x42 van Kartell een andere bijzettafel van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Kartell. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Flip bijzettafel 80x42, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Over de ontwerpers...

Specificaties

Merk Kartell
Soort Kartell tafels, Kartell bijzettafels
Ontwerper Antonio Citterio
Afmetingen (l) 80 x (b) 42 x (h) 72 cm
Materiaal Chroom (metaal), PMMA (kunststof)
Garantie 2 jaar
Herkomst Italië

Sfeerafbeeldingen

Kartell Flip bijzettafel 80x42
Kartell Flip bijzettafel 80x42
Kartell Flip bijzettafel 80x42
Kartell Flip bijzettafel 80x42
Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven