Sorteren op

1-36 van 73 producten

Anton de Groof is oprichter van Tonone

Anton de Groof heeft in 2013 het Nederlandse merk Tonone opgericht. Dit is een designlabel dat lampen ontwerpt en ontwikkelt. Tonone staat voor gedurfdheid, functionaliteit en eenvoud waar het industriële karakter niet mag ontbreken. De visie die Tonone hanteert, is dat traditionele handgereedschappen en mechanica een visuele, maar ook functionele basis kunnen zijn voor een innovatief product. Het ontwerpersteam van Tonone werkt samen met lokale vakmensen om de producten te produceren. Elke stap in het proces van ontwerpen en produceren gebeurt met zorg en oog voor elk detail.

Industriële Bolt lampen van Anton de Groof

De Bolt collectie van Anton de Groof is misschien wel bekendste. Deze serie bestaat uit allemaal verschillende typen lampen die zich kenmerken door een minimalistisch en tijdloos design. Kies bijvoorbeeld voor de Bolt Sidefit wandlamp mini met stekker. Hiermee verlicht je bijvoorbeeld de gang of hal heel sfeervol. Of ga voor de Bolt 1 arm long vloerlamp voor naast je stoel zodat je goed je boek kan lezen. Een andere optie is de Bolt kroonluchter die mooi is voor boven je eettafel, maar eigenlijk komt dit ontwerp op elke plek in huis van pas.

Anton de Groof bij Flinders

Flinders is officieel dealer van alle producten van Anton de Groof. We hebben over het algemeen veel op voorraad waardoor we snel kunnen leveren. Daarnaast is het mogelijk om de bestelling in de avond of in het weekend te laten bezorgen. Ben je op zoek naar een specifiek product van Anton de Groof en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice via 020 - 3030 630 (elke werkdag van 09:00 tot 21:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 18:00 uur) of neem contact met ons op via chat of e-mail. We staan graag voor je klaar.