Actie: -20% op alles van Nofred

Je ontvangt nu 20% korting op alle producten van Nofred. De actie geldt t/m 28 november.

Nofred vindt de gulden middenweg

Zoals veel succesverhalen is Nofred ontstaan uit een persoonlijke ervaring. De oprichters van dit Deense merk miste interieurproducten voor kinderen die mee kunnen gaan in het ‘volwassen’ interieur. Ze zagen hun eigen kinderen spelen en vonden het belangrijk dat ze zich in elke kamer van het huis welkom voelden. Dat er meubels staan waar ze zich mee kunnen identificeren zonder dat deze een doorn in het oog zijn voor ouders. Het assortiment van Nofred is het resultaat van de gulden middenweg. Mooie stijlvolle producten die de fantasie van kinderen prikkelen en tegelijkertijd stijlvol zijn. Kwalitatief sterke producten met een tijdloos karakter die gemaakt zijn om vele jaren van te genieten.

Een eigen plekje voor je kind met Nofred Mouse meubels

Wil je je kinderen een eigen hoekje geven waar ze kunnen tekenen, lezen of een eigen theekransje kunnen organiseren? Want wat is er leuker dan zien hoe je kind helemaal op kan gaan in zijn of haar eigen wereld? De Mouse kinderstoel en de Mouse kindertafel kun je perfect combineren als set. Het ronde tafeltje en stoeltje hebben een eenvoudige vormgeving zodat je niet het idee hebt in te leveren op je eigen stijl. En toch zal je kind meteen weten: dit is mijn plek. De gezellige muizenoren hebben een grote aantrekkingskracht. De kinderstoel en kindertafel komen in verschillende stijlvolle kleuren als grijs, wit of gelakt eiken voor. Welke kleur past het best in jouw huidige interieur? 

Nofred Mouse bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Nofred. Dat betekent dat wij alle producten uit de Nofred Mouse collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.