Montis Flint

In de Montis Flint collectie vind je zowel salon- als bijzettafels in alle vormen en maten. De tafels uit de Montis Flint collectie hebben hun naam te danken aan het flinterdunne, maar stevige tafelblad, dat gecombineerd wordt met het een ragfijn maar ijzersterk onderstel. De verschillende tafels zijn verkrijgbaar in verschillende soorten hout. Zo is de Flint salontafel 140x69 ovaal verkrijgbaar in naturel notenhout, donker notenhout en essenhout. Ook de vorm van de tafel is onconventioneel, maar goed doordacht. Dankzij de ovalen vorm van de Flint salontafel 140x69 zit er namelijk minder afstand tussen jou en de persoon naast je. Daardoor leent hij zich perfect voor spelletjesavonden of gewoon een gezellig avondje borrelen met vrienden of familie. 

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-7 van 7 producten Sorteren op 1-7 van 7 producten Terug naar boven

Over Montis

De naam van dit designlabel doet misschien vermoeden dat we hier te maken hebben met een bedrijf uit de Italiaanse of Spaanse regio, maar niets is minder waar. Montis is een van origine Nederlands bedrijf opgericht door de gebroeders van den Berg. De achternaam van de broers was de inspiratiebron voor de naam van Montis: Montis betekent in het Latijn namelijk ‘van den Berg’. Montis is een bedrijf dat vanaf zijn oprichting in 1974 de focus legt op het maken van hoogwaardig en stijlvol design dat gekenmerkt wordt door een uitgesproken vormen. Zo hebben de tafels van Montis vaak een unieke vorm tafelblad. Het merk investeert extensief in innovatie. Montis was een voorloper op het gebied van het gebruik van vormschuim in meubels en opende in 1996 haar eigen vormschuimerij. Sinds 2000 trekt het bedrijf ook ontwerpers van buitenaf aan. De Montis Flint collectie is eveneens tot stand gekomen in samenwerking met een externe ontwerper: Gert Batenburg. Zo blijven de producten van Montis zowel op het gebied van kwaliteit als design tot de internationale top behoren.

Montis Flint bijzettafels: klein, maar minstens net zo fijn

Door alle indrukwekkende salontafels uit de Montis Flint collectie zou je bijna vergeten dat deze collectie eveneens een aantal prachtige bijzettafeltjes herbergt. De Flint bijzettafel 55x55 eist met zijn wit geoliede tafelblad van eiken in eerste instantie misschien niet alle aandacht op, maar is dankzij zijn neutrale kleuren en strakke design juist een mooie aanvulling op een interieur dat al een aantal excentrieke, in het oog springende designs bevat. Naast dit vierkante bijzettafeltje bevat de Montis Flint collectie eveneens een rond exemplaar: de Flint bijzettafel 55. Deze wordt gekenmerkt door hetzelfde fijne onderstel, maar heeft een matte, witte afwerking gekregen. Daarmee is hij geschikt voor tal van verschillende interieurstijlen.

Montis Flint bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Montis. Dat betekent dat wij alle producten uit de Montis Flint collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.