Montis+

Montis+ is het jongere broertje van het volwassen, Nederlandse merk Montis. Met dit jonge merk wil Montis een brug slaan tussen unieke, vrije ontwerpen en industriële productie. Het is vooral een experimenteel platform voor jonge ontwerpers. En dit merk heeft al een aantal prachtige bijzettafels en poefs aan de collectie toegevoegd. Denk bijvoorbeeld aan de leuke Tor Bijzettafel, de grappige Beanie Poef en de supercomfortabele Lazy Bastard fauteuil van ontwerper Bertjan Pot. Het mag duidelijk zijn dat je in deze collectie veel verschillende, vrolijke en creatieve ontwerpen vindt die stuk voor stuk inspelen op jouw (zit)comfort. Wil je meer uit deze collectie zien? Bekijk dan het complete aanbod van Montis+ en ontdek welke mogelijkheden er voor jou en je woning liggen. 

Flinders is dealer van

Sorteren op

1-6 van 6 producten

Montis+ design

Montis bestaat al sinds 1974 en heeft zijn basis in het Nederlandse Dongen. De gebroeders Gerard en Paul van den Berg begonnen gezamenlijk het avontuur met als doel het verwezenlijken van hun creatieve ideeën. Hierbij was vooral Gerard de creatieve van het stel. Paul van den Berg werd de directeur van dit merk. Het Nederlandse Montis biedt tegenwoordig een complete collectie designmeubels: van tafels en stoelen tot en met kasten en banken. Het hoge niveau aan vakmanschap vind je in elk designmeubel terug. Daarmee haal je een duurzaam en uniek designstuk in huis. Montis timmert inmiddels al heel wat jaren aan de weg en met succes. Zo staat het zitcomfort van elk meubel hoog in het vaandel. Het bijzondere aan alle designproducten is toch wel de bijzondere kleuren in combinatie met de stofkeuzes en de buitengewone vormgeving. Ben jij onder de indruk?

De toekomst van Montis+

Montis+ is continu op zoek naar het benutten van nieuwe materialen en technieken voor het ontwikkelen van nieuwe designmeubels. Hierbij moeten de modellen wel degelijk voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en hedendaagse behoeften van de (grotere en zwaardere) mens. Naar eigen zeggen blijft Montis+ ernaar streven om als betrouwbare en gespecialiseerde producent unieke designmeubels op de markt te brengen. Hierbij blijven kwaliteit en oog voor detail hoog in het vaandel staan. Populair van Montis+ zijn de Playtime Foot en de Playtime Volley. Deze poefs doen het eigenlijk in elke ruimte goed. Van de speelse kinderkamer tot de stijlvolle woonkamer. Zo is er vast een ruimte in jouw woning waar zo’n poef helemaal tot zijn recht komt.

Montis+ bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Montis+. Dat betekent dat wij alle producten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product van Montis+ veilig en vertrouwd online bestelt. Wij verzenden bovendien gratis in de Benelux. 

Flinders klanten beoordelen de producten van Montis gemiddeld met 5 van de 5 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 2 beoordelingen.

Naar boven