Kartell Mobil 3 ladekast
  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

  Kartell Mobil 3 ladekast

  Omschrijving

  De Kartell Mobil 3 ladekast is ontworpen door Antonio Citterio.

  Voor de echte chaoten onder ons heeft Kartell een geweldig opbergsysteem bedacht. Gebruik hem als bijzettafel, als lade-set of zelfs als nachtkastje. Voortaan loopt alles op rolletjes in huis! De productbeschrijving uit de Kartell catalogus: Mobil is een opbergsysteem dat de verdiensten van lichtheid, mobiliteit, functionaliteit, stevigheid en duurzaamheid in de verf zet. Dankzij het design en de glamour van de aangeboden kleuren is het systeem geschikt voor om het even welke omgeving thuis of op kantoor, want het voldoet aan verschillende gebruiksfuncties. Oppervlakken en laden zijn er in drie afwerkingen: met een geslaagd halfdoorzichtig effect, mat en glanzend in de doorzichtige PMMA-uitvoering. De lade is, in tegenstelling tot de bladen en de bovenste pppervlakken, het basiselement van het systeem. Mobil kan een eenvoudige ladekast zijn met 2 tot 6 laden, en kan handgrepen hebben. De mogelijke configuraties kunnen steunen op wielen of vaste poten, zodat het gebruik van Mobil in verschillende omgevingen mogelijk is: van de slaapkamer tot de woonkamer en de badkamer, ook als basis voor stereo-installaties, in de studeerkamer of op kantoor als een ladekastje bij het bureau voor het opbergen van kantoormateriaal of documenten.

  Dit product is onderdeel van de Kartell Mobil serie.

  Zoek je naast de Mobil 3 ladekast van Kartell een andere Ladekast van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Kartell. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Mobil 3 ladekast, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Over de ontwerpers...

  Specificaties

  Materiaal PMMA (kunststof)
  Garantie 2 jaar
  Merk Kartell
  Productsoort Kartell kasten, Kartell ladenkasten
  Productfamilie Kartell Mobil
  Bijlagen Productinformatie
  Ontwerper Antonio Citterio
  Herkomst Italië

  Sfeerafbeeldingen

  Kartell Mobil 3 ladekast
  Kartell Mobil 3 ladekast
  Kartell Mobil 3 ladekast
  Kartell Mobil 3 ladekast
  Toon meer producten Toon minder producten

  Klantenreviews

  Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst voor dit product. Wat vindt u dit product? Plaats een beoordeling!

  Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven