Le Feu Ground

De Le Feu Ground collectie is als een eerbetoon aan de natuur. De poten gemaakt van eik, beuk of staal vormen een prachtig contrast met de ijzeren koepel verbrandingskamer. De slim geplaatste poten bieden ruimte en ruimtelijkheid rondom de bio-haard, waardoor het elegante ontwerp volledig tot zijn recht komt. Of je nu binnen of buiten geniet van deze haard, de warme en gezellige sfeer is altijd aanwezig. Met materialen van topkwaliteit ben je verzekerd van langdurig plezier. Het Ground haard bio ethanol high black steel pole model, met zijn enkele poot, geeft het vlammenspel in de verbrandingskamer een podium, terwijl het minimalistische design indruk maakt. Met welke haard uit de Ground serie creëer jij binnenkort sfeer?

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-17 van 17 producten Sorteren op 1-17 van 17 producten Terug naar boven

Het DNA van Le Feu

Le Feu, een toonaangevend Deens bedrijf, omarmt de kunst van het creëren van bio-haarden die niet alleen warmte en gezelligheid brengen, maar ook schoonheid en innovatie in elk interieur. Met meer dan 25 jaar ervaring in de haardenindustrie, is Le Feu toegewijd aan het ontwerpen van milieuvriendelijke open haarden voor bewuste consumenten. De naam ‘Le Feu’ – Frans voor vuur – belichaamt de warme en romantische ambiance die deze haarden in huis brengen. Het Scandinavische minimalisme en tijdloos design vormen de basis van elk stuk, met zwevende ontwerpen die een magische sfeer creëren. Of het nu de Sky collectie of de Ground collectie betreft, Le Feu's open haarden zijn niet alleen een bron van warmte, maar ook van esthetische verfijning die moeiteloos in elke omgeving past.

Zorgeloos genieten met Le Feu open haarden

Le Feu's betrokkenheid bij duurzaamheid is even helder als het vlammenspel van hun haarden. Met een milieuvriendelijke focus omarmt Le Feu de kracht van bio-ethanol, een hernieuwbare en CO2-neutrale bron van brandstof. De keuze voor bio-ethanol betekent dat je kunt genieten van de betovering van een echte haard zonder schadelijke uitstoot, rook of as. De haarden van Le Feu zijn ontworpen om te gedijen met dit milieuvriendelijke alternatief, en zo brengen ze niet alleen warmte en sfeer in huis, maar ook een groenere toekomst. Met Le Feu's toewijding aan duurzaamheid, kun je met een gerust hart genieten van de magie van het vuur, wetende dat je bijdraagt aan een schonere en groenere leefomgeving. Het Ground Wood haard bio ethanol low model volgt de ultieme Scandinavische stijl dankzij de houten poten.

Le Feu Ground haard collectie: op voorraad = snel in huis

Flinders is officieel dealer van alle Ground haard producten van Le Feu. Dat betekent dat wij alle producten van Le Feu kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Wij staan zeven dagen per week voor je klaar. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Le Feu. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product veilig en vertrouwd online bestelt.