Naar boven

Het merk Herman Miller

Designlabel Herman Miller dateert al uit 1905. Het specifiek ontwerpen van moderne meubels voor een veranderende maatschappij heeft dit Amerikaanse label geen windeieren gelegd. Dankzij hun innovatieve ontwerpen kan Herman Miller inmiddels rekenen op een wereldwijde afzetmarkt. Onderzoek naar onder andere een gezonde werkhouding, technieken om te studeren en de inrichting van wachtkamers, staat centraal. Op basis van deze informatie wordt een Herman Miller bureaustoel ontwikkeld die de juiste oplossing biedt voor een specifieke situatie. Zit je meer dan acht, tien of twaalf uur achter elkaar op je bureaustoel? Heb je behoefte aan een stoel die vanwege flexwerken gemakkelijk ook door anderen kan worden gebruikt? Een Herman Miller bureaustoel stelt gebruik en functie centraal, dus dan zit je sowieso goed. Naast bureaustoelen heeft dit designlabel zich ook toegelegd op het ontwerp van krukken, loungestoelen, banken en zelfs complete werkplekken.

Luchtige Herman Miller bureaustoel

Gedurende een lange werkdag heb je soms behoefte aan frisse lucht. ‘Aeron’ is daarom een perfecte partner om mee samen te werken. Deze Herman Miller bureaustoel is gemaakt van ‘Pellicle’, een vliesmateriaal dat de gebruikelijke kussens in een rugleuning vervangt. Dit gewoven materiaal zorgt er niet alleen voor dat de zitting zich beter naar je lichaam vormt, maar heeft ook een verkoelend effect. Zo houd je niet alleen je hoofd koel, maar zit je ook comfortabeler gedurende een lange dag. Niet gek dus, dat deze Herman Miller bureaustoel één van de meest gewilde stoelen ter wereld is! Bovendien kun je hem helemaal naar je eigen smaak samenstellen. Je hebt namelijk de keuze uit verschillende afmetingen, lendesteunen, frames, onderstellen, armleuningen en zelfs wielen. Niet vergeten om ook nog af en toe naar huis te gaan, hè?

Celle Cellular = comfortabel

Naast de Aeron bureaustoel, heeft Herman Miller nog drie prachtexemplaren te bieden: de Celle Cellular, de Celle Upholstered en de Embody bureaustoel. Zoals de namen al doen vermoeden, komen de eerste twee bureaustoelen op een aantal punten met elkaar overeen. Zowel de Celle Cellular als de Celle Upholstered bureaustoel hebben een rugleuning van de gepatenteerde ‘Cellular’ vering. Deze doet denken aan een weefsel van honderden kleine cellen die er samen voor zorgen dat jij urenlang comfortabel kunt zitten op je Herman Miller bureaustoel. De Herman Miller Embody bureaustoel, tot slot, is qua vorm gebaseerd op een menselijke ruggenwervel. Door zich constant aan te passen aan jouw bewegingen, zorgt de rugleuning van deze Herman Miller bureaustoel ervoor dat je onderrug continu wordt ondersteund.

Herman Miller bureaustoel bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Herman Miller. Dat betekent dat wij elke Herman Miller bureaustoel kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Herman Miller bureaustoel en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Herman Miller bureaustoel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Naast Herman Miller heeft Flinders ook prachtige bureaustoelen van Vitra, Hay en MDF Italia.

Flinders klanten beoordelen de producten van Herman Miller bureaustoel gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.