Flinders is dealer van

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-13 van 13 producten Sorteren op 1-13 van 13 producten Terug naar boven

Het verhaal achter kantoorspecialist Hembridge

Hembridge haalt inspiratie en kennis uit de omgeving waar hun werkterrein zich bevindt. Op dit terrein hebben ze door de jaren heen heel wat ervaring opgedaan. Ze leveren ondertussen al meer dan tien jaar kwalitatieve en betaalbare meubels voor kantoren en deze sluiten ook volledig aan op de laatste trends in ergonomie. Elk product van Hembridge moet kwaliteit hebben, een mooie bijdrage leveren in de ruimte, duurzaam in elkaar zitten en ergonomisch verantwoord zijn. Door de enorme ervaring en passie voor dit vak weten ze dat zowel ergonomisch verantwoord als mooi perfect samengaan. De garanties op producten maken ook kenbaar dat dit merk gelooft in de kwaliteit van hun producten. Wat vind jij van het kantoormeubilair?

In het oog springende ontwerpen van Hembridge

Ze onderscheiden zich bij Hembridge met hun kantoorproducten door er net iets langer over na te denken. Achter elk product zit een verhaal. En bij elk ontwerp houden ze de laatste interieur- en designtrends in het achterhoofd. Dat houdt in dat elk kantoormeubel dat ze op de markt brengen volledig voldoet aan je verwachtingen. Met name bureau- en vergaderstoelen hebben misschien algauw een ontwerp dat niet aanspreekt. Voor de producten van Hembridge geldt dat niet. Dit merk werkt continu aan meubilair dat er schitterend uitziet en een werkomgeving naar een hoger niveau tilt. Een mooi initiatief van dit merk is wel dat ze bij Hembridge de materialen van een kantoormeubel volledig kunnen hergebruiken om een tweede kantoormeubel een nieuw leven in te blazen.

Hembridge bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Hembridge. Dat betekent dat wij alle producten van Hembridge kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Hembridge. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product veilig en vertrouwd online bestelt.