Flinders café

Flinders Cafés

Flinders heeft een Flinders café. Je kunt hier niet alleen heerlijk en gezond eten, maar ook het hele interieur ter plekke aanschaffen via de aanwezige tablets. Het Flinders café maakt gebruik van veel biologisch ambachtelijke kwaliteitsproducten. Zo is al het vis op de kaart MSC gecertificeerd en het vlees van duurzame kwaliteit. Ook staan er veel vegetarische opties op het menu. Het café bevindt zich in Groningen.

Lunch, borrel & diner

Het Flinders café is er voor stelletjes die genieten van een mooi diner en kwaliteitswijnen, studenten die laat ontbijten (tot 16:30 uur), zzp'ers die gebruikmaken van de gratis wifi  en ouders met kids die we goede faciliteiten bieden (kinderstoelen, kleurplaten, kinderkaart). Eigenlijk voor iedereen die houdt van duurzame kwaliteit. Kies voor heerlijke restaurantgerechten met bijvoorbeeld een Black Angus Steak, pulled pork, mosselen met IPA bier van Brouwerij 't IJ of een quinoarisotto. Met de lunch bieden we een rijke variatie aan sandwiches met brood van 't Vlaamsch Broodhuys en lekkere salades.

Flinders café

Wijnkaart & speciaalbier

Het Flinders café is niet alleen een plek om uitgebreid of snel te lunchen of dineren, maar ook om gewoon lekker wat te drinken. De wijn is van goede kwaliteit en kun je veelal per glas bestellen. Je hebt keuze uit tal van speciaalbieren van onder meer Texels, Brouwerij 't IJ, Martinus en Bax bier. Voor liefhebbers van speciale drankjes heeft Flinders café onder meer een GinTonic kaart, Bloody Mary's, Scroppino's en huisgemaakte Limoncello.

Locatie Flinders Café

Flinders Café Groningen

Nieuweweg 2/Schuitendiep 54
9711 TD Groningen

(T) 050 - 7370242
(E) schuitendiep@flinderscafe.nl

Openingstijden 

Do-za : 11.00 uur - 2.00 uur
Zo-Wo: 11.00 uur - 1.00 uur

 Groningen