Fabula Living

Het Deense merk Fabula Living produceert vloerkleden met een authentiek Scandinavisch gevoel. Alle vloerkleden worden met de hand geweven in India en hebben bij voorkeur mooie, zachte tinten. Met dergelijke ontwerpen zijn deze vloerkleden echt tijdloos te noemen. Ze passen in elk interieur. Zo zijn er wollen kleden, katoenen kleden en kelim kleden. Bij Fabula Living staat kwaliteit altijd voorop. Bij elk nieuw ontwerp worden de beste materialen uitgezocht en volgens traditionele technieken geweven. Zo wordt elk vloerkleed een klein meesterwerkje. Uniek in zijn soort. Passend voor een Deens label zijn de natuurlijke kleuren die gebruikt worden. Bijvoorbeeld bij het Fenris vloerkleed, Tanne vloerkleed en Heimdal vloerkleed. Bekijk het complete aanbod en ontdek alle vloeraanwinsten van dit merk. 

Flinders is dealer van

Sorteren op
Toon als:

1-54 van 54 producten

Designvloerkleden van Lisbet Friis

In 2013 werden de vloerkleden van ontwerpster Lisbet Friis gepresenteerd door Fabula Living. Haar passie voor textiel spreekt uit de vrolijkmakende vloerkleden. Ter inspiratie ging ze naar Turkije om de traditionele Oosterse technieken te observeren. Toen kwam vanzelf het verlangen om de oude technieken te combineren met de Scandinavische stijl. Het resultaat is een serie vloerkleden die opvallend modern aanvoelen. Met het Poppy vloerkleed, Gimle vloerkleed of Rosemary vloerkleed maak je elke woonkamer in een handomdraai gezellig. Maar naast die Scandinavische stijl, is er ook ruimte voor kleur. Door de samenwerking met Lisbet Friis zijn er verschillende vloerkleden aan het assortiment toegevoegd die wat extra kleur toevoegen in het palet van Fabula Living.

Optimaal genieten van Fabula Living vloerkleden

Om jarenlang plezier te hebben van de voerkleden van Fabula Living, raden we je aan de vloerkleden eens in de zes maanden om te draaien en niet in direct zonlicht te leggen. Vlekken aan de oppervlakte wrijf je rustig schoon met een vochtig doek. Wil je hem weer helemaal als nieuw hebben? Dan kun je je vloerkleed het best laten reinigen bij een professionele stomerij. De vloerkleden zijn er in verschillende formaten waardoor je vast een exemplaar in deze collectie vindt die past bij jouw wensen. Kleur of geen kleur? Drukke patronen of rustige patronen? Het ontwerpersteam van Fabula Living heeft overal aan gedacht. Zo ook aan de verschillende interieurstijlen. Succes gegarandeerd als je deze collectie ziet. En met deze tips blijft je vloerkleed heel mooi!

Fabula Living bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Fabula Living. Dat betekent dat wij alle Fabula Living producten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product veilig en vertrouwd online bestelt. Wij verzenden bovendien gratis in de Benelux. 

Flinders klanten beoordelen de producten van Fabula Living gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.

Naar boven