Fabula Living Tanne

De vloerkleden uit de Fabula Living Tanne collectie worden gesierd door een wel erg bijzonder patroon. Doen de motieven jou niet ergens aan denken? Wij moesten meteen denken aan de motieven waarmee het eeuwenoude Azteekse aardewerk vaak gedecoreerd is. Dit patroon komt extra mooi tot zijn recht op het Tanne zwart/wit vloerkleed. De zwarte en witte draden zorgen namelijk voor een contrasterend effect waardoor dit sfeervolle motief echt in het oog springt van iedereen die er een blik op werpt. Het is ook goed om te weten dat dit vloerkleed in verschillende afmetingen verkrijgbaar is. Zo kan iedereen genieten van dit mooie motief ongeacht de grootte van zijn of haar woning. Wil je meer vloerkleden zien? Bekijk dan het complete aanbod. 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Over Fabula Living

Fabula Living is inmiddels al wereldberoemd geworden met haar bijzondere vloerkleden. Dat Fabula Living zichzelf zo erg weet te onderscheiden van de concurrentie is het gevolg van haar bijzondere filosofie. Bij Fabula Living willen ze namelijk meer dan een ‘gewoon’ vloerkleed maken. Ze trachten een verhaal te vertellen. Dat doen ze door alleen gebruik te maken van pure materialen en deze te verwerken met echt vakmanschap. Dat de locatie van de productie ondergeschikt is aan het doel mag daarbij duidelijk zijn. Zo worden de vloerkleden uit de Fabula Living Tanne collectie vervaardigd in Nieuw-Zeeland en worden veel andere vloerkleden van Fabula Living geproduceerd in landen die gespecialiseerd zijn in het toepassen van verschillende weeftechnieken. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan India.

Natuurlijke materialen voor een natuurlijke look

Bij Fabula Living hechten ze grote waarde aan het verhaal achter een product. Om dit verhaal goed te kunnen vertellen, moeten de grondstoffen zo min mogelijk bewerkt worden. Daarom bestaan de vloerkleden van de Fabula Living Tanne collectie enkel uit de natuurlijke materialen wol en katoen. En daar heb je veel verschillende kleuren schaapjes voor nodig. Zo is het Tanne beige/gebroken wit vloerkleed met louter naturel kleurgebruik het meest neutrale lid van de familie terwijl er bij de productie van het Tanne zwart/wit vloerkleed zowel witte als zwarte schaapjes aan te pas kwamen. Met zo’n vloerkleed ben je er in elk geval zeker van dat je een sfeervol element in je woning haalt.

Fabula Living Tanne bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Fabula Living. Dat betekent dat wij alle producten uit de Fabula Living Tanne collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.