EYYE Juno

Verfijnd, vriendelijk en comfortabel: dat zijn de EYYE Juno fauteuil en voetenbank. De fauteuil is verfijnd doordat het frame precies de juiste bolling en het juiste aantal stiknaden heeft. Ook geeft de prachtige bekleding Juno een verfijnde uitstraling. Vriendelijk is Juno door de glooiende lijn van de zitkuip die de fauteuil heel uitnodigend maakt. Dat Juno heel comfortabel is hoeven we eigenlijk niet eens toe te lichten. De licht achterover gekantelde leuning en de luxe bekleding verklappen al dat je het waarschijnlijk erg moeilijk gaat krijgen om uit deze fijne fauteuil te komen als je er eenmaal lekker in zit. Neem jij plaats? 

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-2 van 2 producten Sorteren op 1-2 van 2 producten Terug naar boven

EYYE van Nederlandse bodem

Bij het Nederlandse designlabel EYYE draait het om mooie designs, de beste materialen en jong talent nieuwe kansen geven. De producten van EYYE zijn net zo waardevol als designklassiekers, maar dan wel net iets vooruitstrevender. Dit komt doordat EYYE jonge Nederlandse ontwerpers de kans geeft om hun droom waar te maken, de nieuwe klassiekers van de toekomst te ontwerpen en zichzelf te ontplooien. Bij EYYE ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar innovatieve meubels met een eigentijdse look en dessins die zich onderscheiden van de massa. In het assortiment van het Nederlandse designlabel vind je verschillende meubels zoals banken en stoelen, maar ook verschillende woonaccessoires. Voor welk product je ook kiest, je haalt er gegarandeerd een klassieker van de toekomst mee in huis. Dat wil jij toch ook?

EYYE Juno zitcomfort

Het zijn de kleine details die de Juno fauteuil van EYYE zo bijzonder maken. Opvallend aan het design is bijvoorbeeld dat de armleuningen ontbreken. Dit zorgt ervoor dat Juno een ranke en open uitstraling heeft en de vormgeving mooi aansluit bij de overige meubels in de ruimte. Als je iets beter naar het design van Juno kijkt, zal je zien dat aan de zijkanten het frame in zicht is gelaten. Dit is bewust gedaan om de vloeiende vorm van de fauteuil te benadrukken. Ook in de EYYE Juno voetenbank is aan de zijkanten het frame in het zicht gelaten en dat zorgt ervoor dat de twee samen een mooi geheel zijn. De Juno fauteuil wordt zeker in combinatie met de voetenbank zonder twijfel jouw nieuwe favoriete plek in huis om te ontspannen.

EYYE Juno bij Flinders

Flinders is officieel dealer van EYYE. Dat betekent dat wij alle producten uit de EYYE Juno collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.