Het Scandinavische Design House Stockholm

Design House Stockholm is opgericht in 1992 door Anders Färhig. Tot op heden is hij de CEO van het bedrijf, dat uiteraard is gevestigd in Stockholm. Hier werken ongeveer zestig medewerkers voor de markten Europa, Azië, USA, Canada, Australië en Nieuw Zeeland. Design House Stockholm vergelijkt zichzelf met een uitgever. Het designmerk werkt op dezelfde manier met de ontwerpers samen als uitgeverijen werken met auteurs. In plaats van een ontwerper te selecteren om een specifiek product te maken, nodigt het label ontwerpers uit om hun persoonlijke ideeën te laten zien. Sommige van deze ideeën worden geselecteerd voor productie. Op deze manier is Design House Stockholm al met meer dan zeventig verschillende ontwerpers in zee gegaan.

Design House Stockholm lampen van formaat

Als je op zoek bent naar een mooie lamp voor bijvoorbeeld naast je bank of je bureau, dan kan de Design House Stockholm Cord vloerlamp je daar uitstekend bij helpen. Hij is simplistisch, maar toch zo gaaf. Eigenlijk heeft hij iets magisch doordat het lijkt alsof iemand de lamp met mooi muziek omhoog weet te toveren via een koord. Vind je ook niet? De Manana vloerlamp van Design House Stockholm is een andere prachtige designlamp uit deze collectie. Op twee benen kan hij prima staan, maar wel graag ontspannen leunend tegen de muur. De Luna Kosmos hanglamp large zegt je misschien niets, maar is functioneel en heeft een origineel ontwerp. eze ronde bol straalt zijn licht net als die andere jongen in de lucht je woonkamer in, terwijl hij aan zijn hanger, de ‘Kosmos’ hangt.

Design House Stockholm lampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Design House Stockholm. Dat betekent dat wij alle Design House Stockholm lampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke lamp van Design House Stockholm en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Design House Stockholm lamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.