Design van ClassiCon

ClassiCon werd in 1990 opgericht door Stefan Fischer von Poturzyn. Het Duitse merk staat voor individualiteit, kwaliteit en een tijdloze schoonheid ongeacht de voorbijgaande mode. Door de missie en visie van het designmerk weten zij elke keer weer inspirerende jonge, talentvolle designers aan zich te binden. Het merk wil originele producten produceren met de potentie om op een dag klassiek te worden. Bij het produceren van de designklassiekers ligt de nadruk op kwaliteit. De handtekening van het designmerk biedt de garantie dat alleen hoogwaardige materialen en methoden worden gebruikt bij de productie en dat elk product een strenge kwaliteitscontrole heeft doorstaan.

Stijlvolle Selene hanglampen van ClassiCon

De ClassiCon Selene collectie bestaat uit beeldschone hanglampen die verkrijgbaar zijn in verschillende formaten en kleuren. Neem bijvoorbeeld de ClassiCon Selene hanglamp 45cm. Deze hanglamp heeft een diameter van 45 centimeter en is niet over het hoofd te zien. In zijn eentje is de Selene hanglamp een prachtige bol van mondgeblazen glas die op een bijzonder aangename manier de ruimte verlicht. De lamp komt het beste tot zijn recht in combinatie met de Selene hanglamp van een ander formaat. Combineer bijvoorbeeld met de Selene hanglamp 25cm. De fitting is bij elke hanglamp gemaakt van metaal en beschikbaar in de kleuren zwart gelakt, messing of koper. Welke variant je ook kiest uit de collectie, de Selene hanglamp zal er altijd tijdloos en elegant uitzien.

ClassiCon hanglampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van ClassiCon. Dat betekent dat wij alle ClassiCon hanglampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.