AYTM Angui

De Angui collectie van AYTM is een kleine, maar fijne serie woonaccessoires om jouw interieur nét een beetje mooier te maken. De serie omvat verschillende spiegels, wandplanken en kandelaars die AYTM in een zeer stijlvol jasje heeft gestopt. De items zijn modern, elegant, veelzijdig en uiterst functioneel. Zo kan je de wandplanken bijvoorbeeld gebruiken om jouw mooiste woonaccessoires op te presenteren. Tegelijkertijd kun je de Angui wandplank 78 ook als bijzettafeltje gebruiken. Hoe handig is dat? Pasjes, tasjes en sleutels kun je daar prima op kwijt. Ook de Angui spiegel 108 van AYTM is zeker een kijkje waard. Deze tijdloze spiegel past in iedere woonstijl en komt in iedere ruimte tot zijn recht. Daarnaast vind je de wandplanken en spiegels in verschillende kleuren waardoor er altijd wel een exemplaar bij jouw smaak past. Welke Angui kies jij uit?

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-10 van 10 producten Sorteren op 1-10 van 10 producten Terug naar boven

Over AYTM

Het jonge Deense designlabel AYTM is er eentje om te onthouden. Het bedrijf is opgericht door het echtpaar Per en Kathrine Gran Hartvigsen en bevindt zich in de haven van Aarhus in Denemarken. Het merk omarmt de Scandinavische designfilosofie en valt op door hun gedurfde en internationaal geïnspireerde kleuren. De ontwerpers zijn constant aan het innoveren en leggen grote focus op het creëren van luxe blikvangers die in de huidige woonstijlen prachtig tot hun recht komen. De hoge functionaliteit en het minimalisme maken de designs toegankelijk waardoor ze op veel plekken mooi uitkomen. Daarnaast werkt dit merk vaak samen met externe designers. Zo maakt AYTM de haute couture onder het design voor jou mogelijk. En dat kunnen wij bij Flinders alleen maar toejuichen!

Stijlvolle Angui spiegels van AYTM

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie heeft het mooiste interieur van het hele land? Bij Flinders weten we het zeker: iedereen die een spiegel uit de Angui collectie van AYTM aan de wand heeft hangen. De sierlijke vormen van deze moderne klassieker maakt de spiegel een uiterst geschikte toevoeging aan menig interieur. Denk bijvoorbeeld eens aan een contemporaine slaapkamer met naturelle tinten, een eclectische woonkamer dat bruist van de in het oog springende kleuren of een botanische badkamer met natuurlijke details. Daarnaast is de spiegel in een verscheidenheid aan prachtige kleuren te verkrijgen zodat er altijd een exemplaar bij jouw smaak past. Verder kun je deze spiegel heel stijlvol combineren met de wandplanken uit deze Angui collectie van AYTM.

AYTM Angui bij Flinders

Flinders is officieel dealer van AYTM. Dat betekent dat wij alle producten uit de Angui collectie van AYTM kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.