Naar boven

10 x Kerstcadeaus voor hem

Op gepost door Renée IJzerman in Keuzegids

Als man heb je het maar gemakkelijk. Er zijn zó veel cadeaus te bedenken voor je vriendin, zusje of moeder! Of het nu om Kerst, een verjaardag of een huwelijk gaat, met kleding, sieraden of parfum zit je altijd goed. Maar voor vrouwen gaat die vlieger helaas niet op. Daarom helpt Flinders alle vrouwen (én natuurlijk alle mannen die iets voor een andere man zoeken!) uit de brand met een gift guide voor hem. Klikken, shoppen en geven maar!

#1 Normann Copenhagen Cognac glas

Wat is er nu gezelliger voor hem dan een glaasje nuttigen met z'n beste maat? De Normann Copenhagen Cognac glazen zijn morgen in huis, als je ze vandaag nog bestelt. 

Normann Copenhagen Cognac

#2 Tom Dixon Cast Shoe woonaccessoire

Zet de stijlvolle Tom Dixon Cast Shoe subtiel naast zijn versleten sportschoenen. Hoe lang zal het duren voor hij daarop naar de dichtstbijzijnde schoenenwinkel rent? 

Tom Dixon Cast Shoe

#3 teNeues 100 Great Danes tafelboek

Als vrouw weet je wanneer je je meerdere moet erkennen. Daarom ben je heus niet te beroerd om het teNeues 100 Great Danes tafelboek onder de boom te leggen (op voorwaarde dat hij er natuurlijk nóóit in kijkt...).

Teneues 100 Great Danes

#4 Tivoli Audio Model One Bluetooth tafelradio

Weg met die moderne speakerset waar hij achteloos een iPhone in propt. De Tivoli Audio Model One Bluetooth tafelradio heeft evenveel te bieden én een klassieke doch stoere look.

Tivoli Audio Model One

#5 LEFF amsterdam Tube klok

In de categorie 'geef de ander iets waar je zelf iets aan hebt': de LEFF amsterdam Tube klok. Want te laat komen is zó 2015. 

LEFF amsterdam Tube klok

#6 Fatboy Snacklight dienblad

Prima als hij een snack wilt nuttigen, maar dan wel in stijl. Het Fatboy Snacklight dienblad is niet alleen hip, maar ook handig: het meegeleverde lampje blijft keurig op z'n plek dankzij een sterke magneet. 

Fatboy Snacklight

#7 Normann Copenhagen Craft zoutmolen

Goed goed, hij moet jouw verhalen af en toe met een korreltje zout nemen. Zó vervelend was die collega vandaag ook weer niet. De Normann Copenhagen Craft zoutmolen is dus geen overbodige luxe voor manlief. 

Normann Copenhagen Craft

#8 Dirk Vanderkooij Chubby kleerhangers

De Dirk Vanderkooij Chubby kleerhangers worden gemaakt van de restjes uit een schoongemaakte 3D-printer. Huh? Ja, echt! Reden genoeg om er acht cadeau te doen.

Dirk Vanderkooij kleerhangers 
#9 Muuto Restore opbergmand

Opruimen wordt een stuk leuker met deze stijlvolle Muuto Restore opbergmand. Het vilten exemplaar is in tien (!) verschillende kleuren verkrijgbaar, dus grote kans dat 'ie in de smaak valt. 

Muuto Restore opbergmand

#10 Snurk Brandweerman dekbedovertrek

Boys will be boys... Droomt hij nog steeds van een carrière als brandweerman? Geen nood, met het Snurk Brandweerman dekbedovertrek laat je al zijn dromen uitkomen.

 

Snurk Brandweerman dekbedovertrek Nog niet genoeg cadeau-ideeën? Kijk even bij de kerstcadeaus in de Flinders webshop en verras je geliefde, vrienden of familie met een stijlvol (woon)cadeau!

Renée IJzerman

Over de auteur

Renée IJzerman

Renée is contentmarketeer bij Flinders. Ze geeft je advies bij de indeling & styling van je huis, brengt je op de hoogte van de laatste interieurtrends, helpt je bij de aankoop en het onderhoud en biedt je how to's van de mooiste designproducten.