Naar boven

Binnenkijker: karakteristiek huis in Den Haag

Op gepost door Willemijn van Riel in Binnenkijken
De eigenaresse van dit karakteristieke huis in Den Haag is een echte interieurliefhebber en heeft tot in de puntjes het ontwerp voor haar huis uitgewerkt en bedacht welke sfeer het moet uitademen. In dit huis staan uiteenlopende designproducten centraal. Een woning is pas af als je er een tijdje woont en precies weet wat wel en niet naar je zin is. Pas dan weet je waar je nog iets mist en welke ruimte juist naar wens is. Om deze woning de gewenste sfeer uit te laten ademen, gaat de bewoonster continu op zoek naar (design)producten die daarop aansluiten en de woonwens vervullen. We zien een designmix met onder meer Scandinavische en Italiaanse producten.

Stylingtip: voeg natuurlijke elementen toe

Met natuurlijke materialen als linnen, marmer en leer gaat een interieur pas echt leven. Op deze manier geef je je huis ook een rustgevende en tijdloze uitstraling. Ton-sur-ton kleuren in natuurlijke tinten versterken deze look en sluiten daar perfect op aan. Door met verschillende natuurtinten te werken, krijgt de woonruimte ook meer diepte en oogt het geheel allesbehalve saai.

Stylingtip: creëer een persoonlijk huis

Geef je interieur een persoonlijk karakter door herinneringen op welke manier dan ook in je huis te verwerken. Denk bijvoorbeeld aan dat prachtige beeldje uit je favoriete vakantieland of een dierbaar sieraad van je oma. Deze spullen verdienen een ereplaats in een wandkast of op een dressoir. Het verhaal achter deze spullen is vaak net zo mooi als het product zelf. Op deze manier heb je er ook elke dag plezier van.

Shop deze woonstijl

In deze woning vormt de industriële woonstijl de rode draad. Industriële elementen ogen niet altijd even sfeervol, maar door zoals in dit huis te werken met ronde vormen en zachte materialen bereik je toch een warme look. Dit huis ademt een persoonlijke stijl uit met onder meer de speelplaten, boeken en kunstobjecten die terugkomen. Pas jij ook graag deze woonstijl toe in je eigen interieur? We geven je graag een dosis inspiratie in de vorm van uiteenlopende producten zodat je direct zelf aan de slag kunt en ideeën opdoet voor je eigen interieur.

Kleuren in de stijl van dit huis

Nude is een kleur die steeds meer voorbij komt en is simpelweg een elegante benaming voor 'huidskleur'. Het nude kleurenpalet straalt vooral rust en kalmte uit. Het is een ideale kleur wanneer je je muren toch graag wat kleur geeft, maar niet te opvallend. De eigenaresse van deze woning in Den Haag probeert het totaalplaatje net wat speelser te maken door verschillende lichte en neutrale kleuren te combineren. Zo kom je dus van de witte wanden af zonder dat het een heel spannende verandering is.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over deze binnenkijker? Neem dan gerust contact op met de afdeling Klantadvies via info@flinders.nl of 020 – 30 30 630 (elke werkdag van 09:00 tot 21:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 18:00 uur).

Willemijn van Riel

Over de auteur

Willemijn van Riel

Willemijn is interieurontwerper en trendwatcher bij Flinders. Ze geeft je advies bij de indeling & styling van je huis, helpt je bij de aankoop en het onderhoud van de mooiste designproducten en houdt je ondertussen op de hoogte van de laatste trends.