Kleurtrend: Soft Green

Op gepost door Willemijn van Riel in Woontrends

We halen de natuur graag naar binnen en daar sluit de kleurtrend Soft Green naadloos op aan. Van ingetogen tot dynamisch: de kleur groen brengt zowel binnen als buiten tot leven en zorgt voor een rustgevende ambiance met een natuurlijke twist. Deze kleur verwijst daarnaast naar harmonie en vrede. Met verschillende tinten groen verbind je binnen op een subtiele manier met buiten en dat lukt nog beter door er natuurlijke materialen aan toe te voegen.

inspiratiefoto met
inspiratiefoto met
inspiratiefoto met

Shop deze kleurtrend

Kleur fleurt iedere ruimte in een handomdraai op en dat geldt in het bijzonder voor groen. Deze kleur gaat naast natuurlijke materialen ook goed samen met authentieke elementen en gebogen vormen. Met de kleurtrend Soft Green creëer je eigenlijk binnen no-time een rustgevend geheel zonder dat de ruimte saai oogt. Het groene totaalplaatje is pas echt compleet met planten. Deze producten in een groen jasje passen perfect bij deze kleurtrend.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over de kleurtrend Soft Green? Neem dan gerust contact op met de afdeling Klantadvies via info@flinders.nl of 020 - 30 30 630.

Willemijn van Riel

Over de auteur

Willemijn van Riel

Willemijn is interieurontwerper en trendwatcher bij Flinders. Ze geeft je advies bij de indeling & styling van je huis, helpt je bij de aankoop en het onderhoud van de mooiste designproducten en houdt je ondertussen op de hoogte van de laatste trends.