Naar boven

Tafelaccessoires van bekende merken

Flinders is officieel dealer van een groot aantal merken in tafelaccessoires. Wij garanderen je de beste service, zoals je die gewend bent van een woonspeciaalzaak. Flinders heeft 100% originele producten. Bij ons vind je geen namaak. Flinders is dealer van onder meer Alessi, Hay, Vitra, Tom Dixon, Normann Copenhagen, Ferm Living en Muuto. En elk van deze merken biedt weer een andere selectie producten die elke tafel eenvoudig aanvullen. Denk bijvoorbeeld aan dienbladen waar je je mooiste woonaccessoiers op kwijt kunt, glazen die je vult met je lievelingsdrinken en onderzetters die je tafel beschermen.

Een mooi opgemaakte tafel vol met tafelaccessoires

Als je een etentje voor vrienden organiseert, is het natuurlijk leuk om de tafel mooi te dekken. Flinders heeft de leukste tafelaccessoires die je tafel een boost geven. Zorg er wel voor dat het tafellinnen niet te druk is. Anders leidt het de aandacht af van het eten waar het uiteindelijk allemaal om gaat. Wij adviseren een neutraal tafellinnen. Het Geometric tafelkleed van Vitra is een echte blikvanger die je door de kleuren zwart en het patroon eenvoudig combineert. Vervolgens kies je de borden en het bestek. Een paar tips in tafeletiquette? Plaats het bestek altijd van binnen naar buiten. Het bestek voor het voorgerecht leg je het meest naar buiten. Messen leg je rechts met de snijkant naar het bord. De lepels leg je met de bolle kant naar onderen aan de bovenkant van het bord. Nu kun je de tafel verfraaien met mooie accessoires. 

Tafelaccessoires bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij alle tafelaccessoires van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar tafelaccessoires van een specifiek merk en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.