Kinder wanddecoratie

Kinder muurstickers en Kinder schilderijtjes kopen doe je bij Flinders.nl. Zoek je bijzondere wanddecoratie? Bij Flinders vind je bovenal een leuke selectie Kinder Muurstickers en Kinderbehang. Daarnaast hebben we enkele leuke Kinder Schilderijtjes. Veel van de wanddecoratie die je op de website vindt, hebben we op voorraad. Bestel je vandaag, dan heb je de artikelen vaak morgen al in huis. Flinders rekent geen verzendkosten binnen Nederland!

Sorteren op

1-100 van 143 producten

Kinder wanddecoratie van unieke merken

Kindermuurstickers en kinderschilderijtjes hebben we genoeg. We hebben prachtige kinder muurstickers van Ferm Living. Wat dacht je van de Mini Hearts muursticker of de Mini Butterflies muursticker. Daarnaast hebben we de leuke muurstickers van KEK Amsterdam. Favoriet zijn de Forest Friends muurstickers, met afbeeldingen van muisjes, egels, hazen, dassen, vogels en vossen. Echt super leuk, en goed betaalbaar. Ferm living heeft ook prachtig Kinderbehang, zoals het Owls behang en het Dotty Geel behang. Het kinderbehang van Ferm Living is ijzersterk en eenvoudig met een natte doek schoon te maken. Wel zo handig. Een mooi alternatief is het Studio Ditte kinderbehang. We zijn altijd op zoek naar de leukste kinder muurstickers en de leukste kinderschilderijtjes voor de kinderkamer. We breiden ons assortiment continu uit. Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief.

Vragen over kinderwanddecoratie? Onze klantenservice staat voor je klaar

Je kunt natuurlijk vragen hebben over een specifiek kinderbehang. Wat is de exacte lengte en welke kleuren zijn voorradig? Of: Wat is het exacte formaat van de muursticker? Allemaal relevante vragen. Bel gerust onze klantenservice 020 - 30 30 630 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar.

Flinders heeft het mooiste:

  • Kinderbehang
  • Kindermuurstickers
  • Kinderkamer behang
  • Kinderkamer muurstickers
Naar boven