Vitra DCW miniatuur

1 / 3 1 / 3 € 265 3-5 weken Een andere uitvoering of grote bestelling? Kun je de gewenste uitvoering van dit product niet vinden? Of wil je een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met Flinders Projects.
  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 12 jaar dé designspecialist

Praktische informatie

De Vitra DCW miniatuur is ontworpen door Charles & Ray Eames.

De DCW miniatuur van Vitra is er in rood en is gemaakt van roodgekleurd gelamineerd hout. Deze miniatuur heeft een breedte van 8 centimeter, een diepte van 9 centimeter en een hoogte van 12 centimeter. De schaal van dit model is 1:6.

Specificaties

Afmetingen: (b) 8 x (d) 9 x (h) 12 cm
Ruimte: Alleen geschikt voor binnen
Materiaal: Hout
Garantie: 2 jaar
Merk: Vitra
Downloads: Productinformatie
Ontwerper: Charles & Ray Eames
Herkomst: Zwitserland
Opmerking: Let op: het is een miniatuur.
Productsoort: Vitra miniaturen, Vitra woondecoratie, Vitra collectors item, Vitra accessoires
Productfamilie: Vitra Eames, Vitra Plywood
EAN: 4055737011740
Opmerking: Let op: het is een miniatuur.

Lindsay van Flinders vertelt:

Lindsay van Flinders vertelt:

De DCW stoel van Charles en Ray Eames staat voor 'Dining Chair Wood'. Met dit ontwerp lieten zij de hoekige Bauhaus-stijl achter zich. Met organische vormen kozen ze voor een comfortabele stoel, die goed aansloot bij het menselijk lichaam. Het prototype werd bedacht door Eero Saarinen en Charles Eames, en belandde weliswaar in 1940 het MoMA in New York maar kon nooit in (massa)productie worden genomen omdat er nog te weinig kennis bestond over de gebruikte materialen. Als DCW miniatuur is de stoel net zo comfortabel voor het oog als het origineel voor het lichaam is.

Tips, advies en trends

Vitra Home Stories for Winter Vitra Home Stories for Winter Benieuwd naar de trends van Vitra? In dit artikel ontdek je de nieuwe producten van dit merk en kom je erachter dat duurzaamheid steeds belangrijker wordt. Woontrend: Cozy Home Woontrend: Cozy Home In de woontrend Cozy Home komen diverse behoeften samen en speelt ons huis een prominente rol. Met deze trend haal je warmte, eenheid en rust in huis. Woontrend: Flexibel thuiswerken Woontrend: Flexibel thuiswerken In de woontrend Flexibel thuiswerken staan tafels, stoelen en verlichting centraal. We laten zien hoe jij je werkplek thuis naar wens en volgens de arbowet inri Meer inspiratie

Meer uit de Plywood serie

Logo van Vitra

Vitra is een wereldberoemd designlabel dat zijn oorsprong vindt in Zwitserland. Het label is in 1934 opgericht door Willi Fehlbaum en is al 80 jaar een familiebedrijf. Vitra heeft sinds het ontstaan samengewerkt met legendarische ontwerpers en architecten waaronder Charles en Ray Eames, Hella Jongerius en Herman Miller en werkt vandaag de dag samen met getalenteerde, internationaal gevestigde ontwerpers. Door hun technische en conceptuele expertise te combineren met de creativiteit en het inzicht van de ontwerpers streeft Vitra ernaar duurzame meubels, accessoires en verlichting te ontwikkelen die grensverleggend zijn. Om anderen te inspireren heeft Vitra zelfs een eigen campus en designmuseum. De items van Vitra worden grotendeels op duurzame wijze in Europa geproduceerd en zijn naast stijlvol, ontzettend sterk waardoor ze een leven lang meegaan.

1860 DCW miniatuur

Hartelijk dank, DCW miniatuur is toegevoegd aan je winkelwagen.

Afrekenen

Er is iets fout gegaan met het toevoegen van het product. Probeer het later opnieuw