Van Esch Tertio WK kapstok 100

pin to pinterest 1 / 2 pin to pinterest 1 / 2 € 517 Een andere uitvoering of grote bestelling? Kun je de gewenste uitvoering van dit product niet vinden? Of wil je een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met Flinders Projects.
  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist

Praktische informatie

De Van Esch Tertio WK kapstok 100 is ontworpen door Gerard Kerklaan.

De Tertio WK kapstok van Van Esch is 100 centimeter lang, 30 centimeter diep en 54 centimeter hoog. De profielen zijn gemaakt van naturel geanodiseerd aluminium. De steunen zijn gemaakt van geëpoxeerd staal, afgewerkt in een donkergrijze structuurlak. De tien jashaken zijn gemaakt van donkergrijs kunststof. Van Esch raadt aan de kapstok  op 170 centimeter – gemeten vanaf de bovenkant van de aluminium profielen -  te monteren. De kapstok weegt 5,5 kilogram.

Specificaties

Afmetingen: (b) 100 x (d) 54 x (h) 30 cm
Ruimte: Alleen geschikt voor binnen
Materiaal: Aluminium (metaal)
Garantie: 1 jaar
Merk: Van Esch
Ontwerper: Gerard Kerklaan
Herkomst: Nederland
Soort kapstok: Wandkapstok
Productsoort: Van Esch kapstokken
Productfamilie: Van Esch Tertio
EAN: 8713147550063
Opmerking: Het garderobe element is inclusief 10 hangers

Stephanie van Flinders vertelt:

Stephanie van Flinders vertelt:

Even opletten en netjes op een rij gaan staan. Of hangen in dit geval. Aan de Tertio WK kapstok hangen de jassen overzichtelijk en op gepaste afstand van elkaar. Het is een strak vormgegeven moderne kapstok voor op de werkplek. Er horen tien hangers bij de Tertio WK kapstok van Van Esch, dus je kunt een complete vergadering beleggen.

Tips, advies en trends

Woontrend: Natuurlijke materialen Woontrend: Natuurlijke materialen Ben je op zoek naar een sfeervol, tijdloos en allesbehalve saai interieur vol natuurlijke materialen? In deze woontrend ontdek je hoe je dat precies doet. Flinders trendrapport 2024 Flinders trendrapport 2024 Ben je benieuwd naar de woontrends van 2024? Download dan nu het Flinders trendrapport en ontdek de zes nieuwe trends met designitems die daar perfect bij Kleurtrend 2024: Peach Fuzz Kleurtrend 2024: Peach Fuzz De kleurtrend waar we in 2024 echt niet omheen kunnen: Peach Fuzz. Met al deze items dompel je je interieur onder in de perzikkleur. Dat wil jij toch ook? Meer inspiratie

Meer uit de Tertio serie

Toon meer producten
Logo van Van Esch

Van Esch is een prachtig familiebedrijf dat sinds 1972 opereert vanuit het Nederlandse Goirle. Dit designlabel is gespecialiseerd in de productie van kapstokken, wandkapstokken, staande kapstokken, kapstokhaken, garderobesystemen en entreeaccessoires voor je woning en kantoor. Van Esch heeft drie aspecten geformuleerd waar alle producten uit voortkomen: presenteren, opbergen en ontvangen. Kortgezegd zorgt dit merk voor de mooiste binnenkomer! Opvallend is dat de verschillen tussen woning en kantoor wat betreft entree de afgelopen jaren kleiner zijn geworden. Elementen uit de woning zijn terug te vinden op de werkvloer en omgekeerd. Omdat iedereen zich nu eenmaal goed wil presenteren. Van Esch speelt hier goed op in en heeft een collectie samengesteld die zowel binnen de woning als op kantoor perfect aansluit. Enkele prachtseries zijn de Krok en Wheels. Voor welk product ga jij?

3324 Tertio WK kapstok 100

Hartelijk dank, Tertio WK kapstok 100 is toegevoegd aan je winkelwagen.

Afrekenen