String Furniture Plus Hall kast 78 cm

pin to pinterest 1 / 3 pin to pinterest 1 / 3 € 724 String Furniture configurator

Ontwerp je eigen String Furniture kast met de configurator

Een andere uitvoering of grote bestelling? Kun je de gewenste uitvoering van dit product niet vinden? Of wil je een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met Flinders Projects.
  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist

Praktische informatie

De String Plus Hall kast 78 cm is ontworpen door Nils Strinning.

De Plus gangkast 78 cm is gemaakt van staal. De kast is 78 centimeter breed, 30 centimeter diep en 200 centimeter hoog. Deze gangkast moet aan de wand worden bevestigd.

Deze kast bestaat uit de volgende onderdelen:

  • 2 x Metal shelf high edge 78x30 1-pack grijs
  • 1 x Rod large 1-pack grijs
  • 1 x Floor side panel 2-pack 30 x 200 cm grijs
  • 2 x Shoe shelf metal 78x30 1-pack grijs

Specificaties

Vorm: Rechthoek
Afmetingen: (b) 78 x (d) 30 x (h) 200 cm
Ruimte: Alleen geschikt voor binnen
Materiaal: Staal
Garantie: 2 jaar
Montage vereist: Ja
Merk: String Furniture
Ontwerper: Nils Strinning
Herkomst: Zweden
Productsoort: String kasten, String wandkasten
Productfamilie: String Furniture Plus

Stephanie van Flinders vertelt:

Stephanie van Flinders vertelt:

Het wordt vaak snel een rommeltje in de gang. Waar de schoenen 2 weken geleden nog allemaal keurig op een rijtje stonden, ligt er nu een berg met schoenen waarvan het tweede exemplaar op miraculeuze wijze onvindbaar is geworden. Waar de sleutelbos voorheen het enige item op het ladekastje was, moet er nu in alle haast door een berg prulletjes gegraaid worden op zoek naar de sleutels , terwijl je eigenlijk al te laat was voor jouw afspraak. Herkenbaar? Voor ontwerper Nils Strinning in ieder geval wel. Daarom ontwierp hij de Plus gangkast 78 cm. In de Plus gangkast 78 cm van String krijgen al jouw schoenen, jassen, sleutels en pennen een apart plekje, zodat je nooit meer iets kwijt raakt.

Tips, advies en trends

Flinders trendrapport 2024 Flinders trendrapport 2024 Ben je benieuwd naar de woontrends van 2024? Download dan nu het Flinders trendrapport en ontdek de zes nieuwe trends met designitems die daar perfect bij Kleurtrend 2024: Peach Fuzz Kleurtrend 2024: Peach Fuzz De kleurtrend waar we in 2024 echt niet omheen kunnen: Peach Fuzz. Met al deze items dompel je je interieur onder in de perzikkleur. Dat wil jij toch ook? Woontrend: Organische vormen Woontrend: Organische vormen Toe aan verzachting in je interieur? De woontrend organische vormen past daar perfect bij en geeft je interieur een geborgen en uitnodigende uitstraling. Meer inspiratie

Meer uit de Plus serie

Toon meer producten
Logo van String Furniture

String is echt een klassiek voorbeeld van minimalistisch Scandinavisch design. Nils en Kajsa Strinning kwamen in 1949 met het String kastensysteem. De lichte planken en de slanke zijpanelen bieden plaats aan zoveel boeken als je wilt. Tegelijkertijd blijft het systeem er licht uitzien. Tegenwoordig is het systeem uitgegroeid tot veel meer dan een boekenkast. Door het modulaire systeem en de veelvoud aan materialen en kleuren kan iedereen een passende kast samenstellen. Zo kun je nu in elke denkbare ruimte wel een kast van String tegenkomen. In de badkamer liggen er handdoeken op, in de keuken staan er potten en pannen op en in de werkkamer biedt de kast ruimte om rustig aan te werken.

4842 Plus Hall kast 78 cm

Hartelijk dank, Plus Hall kast 78 cm is toegevoegd aan je winkelwagen.

Afrekenen