String Furniture Hoge kast 2 large, grijs

pin to pinterest 1 / 4 pin to pinterest 1 / 4 € 1.946 String Furniture configurator

Ontwerp je eigen String Furniture kast met de configurator

Een andere uitvoering of grote bestelling? Kun je de gewenste uitvoering van dit product niet vinden? Of wil je een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met Flinders Projects.
  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist

Praktische informatie

De String Hoge kast 2 large, grijs is ontworpen door Nils Strinning.

De Hoge kast 2 large, grijs van String is een staande kast en heeft 4 ‘poten’ die van boven tot onder de kast lopen, en elk 200 centimeter lang en 30 centimeter diep zijn. Verder heeft de kast 2 dichte kastjes, die 78 centimeter breed en 30 centimeter diep zijn. De kastjes hebben dichte schuifdeuren waar je niet doorheen kunt kijken. De kast heeft daarnaast nog eens 12 planken. De 6 planken aan beide uiteinden zijn 78 centimeter breed en 30 centimeter diep. De 6 planken in het midden zijn 58 centimeter breed en 30 centimeter diep. Elke plank kun je zelf gemakkelijk verplaatsten.

Specificaties

Afmetingen: (b) 220 x (d) 30 x (h) 200 cm
Ruimte: Alleen geschikt voor binnen
Materiaal: MDF (hout)
Garantie: 1 jaar
Merk: String Furniture
Montage vereist: Ja
Ontwerper: Nils Strinning
Herkomst: Zweden
Productsoort: String kasten
Productfamilie: String Furniture System

Rick van Flinders vertelt:

Rick van Flinders vertelt:

De Hoge kast 2 large, grijs van String is een grote, minimalistische kast met scherpe lijnen. Deze kast doet het goed in industriële interieurs, maar met zijn grote opbergruimte is hij eigenlijk onmisbaar in ieder huishouden.

Tips, advies en trends

Woontrend: Natuurlijke materialen Woontrend: Natuurlijke materialen Ben je op zoek naar een sfeervol, tijdloos en allesbehalve saai interieur vol natuurlijke materialen? In deze woontrend ontdek je hoe je dat precies doet. Flinders trendrapport 2024 Flinders trendrapport 2024 Ben je benieuwd naar de woontrends van 2024? Download dan nu het Flinders trendrapport en ontdek de zes nieuwe trends met designitems die daar perfect bij Kleurtrend 2024: Peach Fuzz Kleurtrend 2024: Peach Fuzz De kleurtrend waar we in 2024 echt niet omheen kunnen: Peach Fuzz. Met al deze items dompel je je interieur onder in de perzikkleur. Dat wil jij toch ook? Meer inspiratie

Meer uit de System serie

Toon meer producten
Logo van String Furniture

String is echt een klassiek voorbeeld van minimalistisch Scandinavisch design. Nils en Kajsa Strinning kwamen in 1949 met het String kastensysteem. De lichte planken en de slanke zijpanelen bieden plaats aan zoveel boeken als je wilt. Tegelijkertijd blijft het systeem er licht uitzien. Tegenwoordig is het systeem uitgegroeid tot veel meer dan een boekenkast. Door het modulaire systeem en de veelvoud aan materialen en kleuren kan iedereen een passende kast samenstellen. Zo kun je nu in elke denkbare ruimte wel een kast van String tegenkomen. In de badkamer liggen er handdoeken op, in de keuken staan er potten en pannen op en in de werkkamer biedt de kast ruimte om rustig aan te werken.

4842 Hoge kast 2 large, grijs

Hartelijk dank, Hoge kast 2 large, grijs is toegevoegd aan je winkelwagen.

Afrekenen