Kartell Spoon barkruk | FLINDERS verzendt gratis
Kartell Spoon barkruk
  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

  Kartell Spoon barkruk

  Omschrijving

  De Kartell Spoon barkruk is ontworpen door Antonio Citterio en Toan Nguyen.

  Deze kruk brengt je geheid van je stuk! Dit ontwerp is geheel ergonomisch verantwoord gemaakt. Met hydraulische pomp om de hoogte mee te verstellen en in vrolijke kleuren verkrijgbaar. Ideaal voor in je keuken of voor aan de bar! Handig om te weten: een barkruk van 75 cm hoog is ideaal voor een barhoogte tussen 100-105 cm. Een barkruk van 65 cm is juist zeer geschikt voor een barhoogte tussen 90-95 cm.

  De productbeschrijving uit de Kartell catalogus:

  Een originele kruk met een elastische vorm zowel qua look als wat betreft het functioneren. De vernieuwing van Spoon bestaat bovenal uit de verbinding van de zitting aan het centrale gedeelte met een speciaal versterkte golving die de flexibiliteit en het comfort kan verzekeren. Dankzij een gesofisticeerde ontwerpoplossing wordt de hoogte bovendien ingesteld tussen 56 en 76 cm door een hydraulische pomp. Deze pomp is perfect ingewerkt in het centrale gedeelte, net zoals de hendel die het mechanisme regelt, perfect is ingewerkt in het zitgedeelte. Spoon leent zich tot om het even welke omgeving: open keukens, bars, modieuze restaurants en restaurants met een non-conformistisch design.

  Zoek je naast de Spoon barkruk van Kartell een andere Barkruk van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Kartell. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Spoon barkruk, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Over de ontwerpers...

  Specificaties

  Zithoogte 76.00
  Ruimte Alleen geschikt voor binnen
  Materiaal PP (kunststof)
  Garantie 2 jaar
  Merk Kartell
  Productsoort Kartell barkrukken
  Bijlagen Productinformatie
  Ontwerper Antonio Citterio, Toan Nguyen
  Herkomst Italië

  Sfeerafbeeldingen

  Kartell Spoon barkruk
  Kartell Spoon barkruk
  Kartell Spoon barkruk

  Klantenreviews

  Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst voor dit product. Wat vindt u dit product? Plaats een beoordeling!

  Toon meer producten Toon minder producten Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven