Verschillende versies van QLiv 

QLiv is een meubelmerk van eigen bodem. Met veel liefde voor design, een sterk internationaal netwerk en vele jaren ervaring brengen ze elegante en stoere producten op de markt. Belangrijk is dat het hoogwaardige en duurzame designstukken zijn. Daarbij zijn luxe, comfort en maatwerk toonaangevende eigenschappen. Het is dan ook niet gek dat er gebruik wordt gemaakt van veel vakmanschap wat een uitgesproken karakter oplevert. De wens is om anderen blij te maken. Met de kennis dat iedereen anders woont of werkt en dat er dus veel verschillende situaties zijn die anderen wensen met zich meebrengen, zorgt QLiv er altijd voor veel opties te hebben. Ook deze serie is zo opgesteld dat iedereen zijn perfecte versie van het ontwerp vindt.

QLiv bedient met de To Be Served tafeltjes

De naam van de serie doet bijna vermoeden dat je er een gratis butler bij krijgt. Helaas is dit niet het geval. QLiv heeft er wel voor gezorgd het makkelijk te maken een van je gezinsleden of jezelf zijn of haar favoriete drankje te serveren. De twee kleinste modellen hebben namelijk handgrepen in het blad zodat je hem makkelijk van het onderstel kan tillen en als dienblad kan gebruiken. Met de To Be Served bijzettafel 55 verdien je zo met gemak wat bonuspunten in huis door een ontbijt op bed te brengen. De To Be Served bijzettafel 40 heeft nog een handige extra functie. Het frame heeft aan een kant geen poten waardoor je hem over je bank heen kan schuiven. Dan heb je echt alles binnen handbereik en hoef je niet meer op te staan.

QLiv To Be Served bij Flinders

Flinders is officieel dealer van QLiv. Dat betekent dat wij alle producten uit de QLiv To Be Served serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.