Pedrali Nolita

Als de Nolita collectie omschreven moet worden in één woord is dat: veelzijdig. Van barkrukken tot fauteuils en van tuinstoelen met en zonder leuningen tot een inklapbare tafel. Over werkelijk alles is nagedacht en dat is de kracht van de Nolita collectie. Zo kun je de Nolita tuintafel inklappen en zijn de barkrukken op verschillende hoogtes verkrijgbaar. Met deze praktische ontwerpen is de collectie geschikt voor een groot terras, maar kun je ook goed uit de voeten op een klein balkon. Of de meubels nou gebruikt worden voor een chic diner of voor een dagje loungen in de zon maakt niets uit. De collectie is allemaal gebaseerd op één vast model, maar wegens functie en comfort zijn voor elk meubel specifieke aanpassingen gedaan om tot het perfecte ontwerp te komen.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-11 van 11 producten Sorteren op 1-11 van 11 producten Terug naar boven

Geschiedenis van Pedrali

De eerste ontwerpen van Pedrali’s oprichter Mario Pedrali hebben de basis gevormd voor de Nolita familie. Vroeger waren deze meubels van metaal, maar dit materiaal heeft plaats gemaakt voor technopolymeer en gegalvaniseerd staal. Dit betekent dat de stoelen 100% recyclebaar zijn en dus volledig mee gaan met de hedendaagse ontwikkelingen. Een ander bijkomend en groot voordeel aan dit materiaal is, is dat het zowel UV- als regenbestendig is. Hierdoor kunnen de meubels het hele jaar buiten blijven staan, zo kun je dus meteen weer in het zonnetje gaan zitten na een flinke regenbui. Aangezien dit regelmatig voorkomt tijdens de Nederlandse zomers, is dit een buitengewoon prettig pluspunt. Mocht je de meubels toch graag op willen bergen, dan zijn alle meubels stapelbaar zonder ze te beschadigen.

Het karakter van Nolita

Transparantie, zomer en zon zijn de kernwoorden van alle Nolita modellen. Dit is onder andere op te merken aan de vrolijke en zomerse kleuren waarin de collectie verkrijgbaar is. Neem bijvoorbeeld de Nolita tuinstoel met armleuning , deze is verkrijgbaar in kleuren als lichtblauw, wit, geel en roze. Al deze kleuren komen via natuurlijke wijze terug tijdens de zomer en doen daarom direct denken aan dit heerlijke, zonnige seizoen. Door de transparante ontwerpen is het mogelijk door de meubels heen te kijken en de kunnen genieten van de natuur. De Nolita barkruk is gebouwd op een smal frame met wederom smalle buizen. Op deze manier veroorzaakt de kruk geen schaduwen, maar lijnen. De meubels zijn onopvallend, maar wat je wel kunt zien zijn de zomerse kleuren. Met andere woorden, een echte zomer collectie.

Pedrali Nolita bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Pedrali. Dat betekent dat wij alle meubels van Pedrali Nolita kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.