Tommaso Cimini

Tommaso Cimini is de oprichter van het Italiaanse merk Lumina dat bekend staat om verlichting. De lampen hebben een uniek en kwalitatief hoogwaardig design. De nadruk in de ontwerpen ligt op zowel functionaliteit als uniciteit. De productie van de lampen van Lumina vindt plaats in hun eigen fabriek in Arluno. Op deze manier kunnen ze tot in de puntjes in de gaten houden of alles goed verloopt en zo ook de hoogwaardige kwaliteit waarborgen. De leveranciers van Lumina produceren ook enkel op het Italiaanse grondgebied met uitzondering van enkele elektronische onderdelen. Je haalt met de ontwerpen van Tommaso Cimini dus een echte Italiaanse designlamp in huis. In 1997 is Tommaso Cimini omgekomen bij een vliegtuigongeluk waardoor dit merk nu in handen is van de zoon van zijn zakenpartner.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-18 van 18 producten Sorteren op 1-18 van 18 producten Terug naar boven

Tommaso Cimini x Daphine

In 1975 creëerde Tommasso Cimini de lampencollectie Daphine. Dit was de eerste lamp die hij onder zijn eigen label Lumina op de markt bracht. Deze lamp werd een groot succes en is tot op de dag van vandaag zijn bekendste lamp. Deze serie lampen werd uitgebreid met allemaal verschillende lampen waardoor je de keuze hebt uit wandlampen, vloerlampen en tafellampen. In 1984 werd de Daphine bureaulamp ontworpen. Deze lamp heeft een smalle verstelbare stang die uitklapbaar is. Hierdoor heeft de stang een bereik van maar liefst 75 centimeter. De oerdegelijke transformator in de voet maakt deze klassieker helemaal compleet en is het in elk geval zeker dat je een echt museumstuk in huis haalt. Alle Daphine lampen van Lumina hebben een uniek karakter en de uitstraling van een luxe en bijzondere lamp. Perfect om jouw favoriete woonruimte de verdiende spotlight te geven.

Tomasso Cimini bij Flinders

Flinders is officieel dealer van alle producten van Tommasso Cimini. We hebben over het algemeen veel op voorraad waardoor we snel kunnen leveren. Daarnaast is het mogelijk om de bestelling in de avond of in het weekend te laten bezorgen. Ben je op zoek naar een specifiek product van Tommaso Cimini en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice via 020 - 3030 630 (elke werkdag van 09:00 tot 21:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 18:00 uur) of neem contact met ons op via chat of e-mail. We staan graag voor je klaar.