hero image

Studio Lievore Altherr Molina

Studio Lievore Altherr Molina is in 1991 opgericht door Alberto Lievore, Jeannette Altherr en Manel Molina. Dit ontwerperstrio heeft een humanistische ontwerpbenadering en een fundamenteel verlangen naar pure, mooie vormen die zijn afgeleid van de beperkingen van functie, technologie en context. Studio Lievore Altherr Molina werkt voor verschillende merken waaronder Arper, Vibia en Foscarini. Voor deze designmerken ontwerpen zij vooral lampen en stoelen. Dit zijn simpelweg de ingrediënten voor een mogelijke zithoek. Mix en match en creëer zo je ideale zithoek met ontwerpen van Studio Lievore Altherr Molina. 

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-2 van 2 producten Sorteren op 1-2 van 2 producten Terug naar boven

De activiteiten van Studio Lievore Altherr Molina

Studio Lievore Altherr Molina is een Spaanse designstudio die is opgericht door drie partners. De studio is gespecialiseerd in meubelontwerp, binnenhuisinrichting en art direction voor bedrijven. Daarnaast heeft de designstudio een stevige reputatie opgebouwd in lesgeven over design met seminars en trainingen aan verschillende Spaanse universiteiten en andere organisaties. Studio Lievore Altherr Molina is bekroond met verschillende prijzen waaronder de Spanish National Design Award in 1999. Ook heeft deze studio verschillende tentoonstellingen gehouden in onder andere Barcelona, Chicago, Stockholm, Lissabon en Parijs. Sinds 2016 werkt het trio ook weer afzonderlijk van elkaar.

Studio Lievore Altherr Molina bij Flinders

Flinders is officieel dealer van alle producten van Studio Lievore Altherr Molina. We hebben over het algemeen veel op voorraad waardoor we snel kunnen leveren. Daarnaast is het mogelijk om de bestelling in de avond of in het weekend te laten bezorgen. Ben je op zoek naar een specifiek product van Studio Lievore Altherr Molina en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice via 020 - 3030 630 (elke werkdag van 09:00 tot 21:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 18:00 uur) of neem contact met ons op via chat of e-mail. We staan graag voor je klaar.