hero image

Studio Foorumi

Studio Foorumi is een Fins designlabel waar talent ideeën kan pitchen. Deze ideeën worden met behulp van uitgebreide expertise getransformeerd tot een kwaliteitsproduct. Op deze manier krijg je als ontwerper de kans om ervaring op te doen door samen te werken met mensen uit het vakgebied en uiteindelijk een succesvol product op de markt te brengen. De producten van Studio Foorumi worden opgenomen in de collectie van de Nederlandse designmerken Design on Stock en EYYE. Studio Foorumi bestaat uit een heel divers en uiteenlopend team vol inspirerende en getalenteerde ontwerpers. Het zijn de vaste mensen van het designlabel die de talenten begeleiden in zowel het ontwerp- als productieproces.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-9 van 9 producten Sorteren op 1-9 van 9 producten Terug naar boven

Studio Foorumi en haar talenten

Foorumi betekent platform in het Fins. Studio Foorumi wil namelijk een platform of podium bieden voor talent. Het concept van Studio Foorumi is bedacht door de algemeen directeur van het Nederlandse designmerk Design on Stock: Dennis Goethals. Hij zag namelijk dat het ongelofelijk moeilijk is om door te breken in de wereld van design. Met alleen een idee ben je er nog lang niet. Daarom helpt Studio Foorumi talent bij het ontwikkelen van het product. Na de eerste schetsen is een compleet team productontwikkelaars al gauw een jaar bezig voor het ontwerp uiteindelijk in de winkel staat. De talenten worden geholpen met het finetunen van hun schetsen. Daarnaast heeft Studio Foorumi de mogelijkheden om de producten daadwerkelijk te produceren en op de markt te brengen. Op deze manier wil Dennis Goethals jonge, getalenteerde designers een kans geven om ervaringen op te doen en een product te lanceren.

Ontwerpen van de talenten van Studio Foorumi

Er is een duidelijke balans tussen het vaste team en de talenten bij Studio Foorumi. Het idee begint altijd bij een van de talenten. Zo is er een talent geweest die de bekende Stoel Rila heeft ontworpen. Het idee achter deze stoel was om een archetypische stoel te creëren die comfortabel zit en tegelijkertijd het interieur versterkt. Er is gebruikgemaakt van een verfijnd lijnenspel waardoor het ontwerp in elke ruimte tot zijn recht komt. Deze stoelen worden veel gebruikt aan eettafels, maar ook aan het bureau misstaan ze niet. Daarnaast heeft het talent van Studio Foorumi ook veel kussens op de markt gebracht. Neem bijvoorbeeld de vierkante Cloud kussens die gemaakt zijn van zacht katoen en overal bij te combineren zijn door het uitgebreide kleurenpalet.

Studio Foorumi bij Flinders

Flinders is officieel dealer van alle producten van Studio Foorumi. We hebben over het algemeen veel op voorraad waardoor we snel kunnen leveren. Daarnaast is het mogelijk om de bestelling in de avond of in het weekend te laten bezorgen. Ben je op zoek naar een specifiek product van Studio Foorumi en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice via 020 - 3030 630 (elke werkdag van 09:00 tot 21:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 18:00 uur) of neem contact met ons op via chat of e-mail. We staan graag voor je klaar.