hero image

Sebastian Herkner

Sebastian Herkner heeft een onvoorwaardelijke liefde voor traditioneel vakmanschap gecombineerd met de meest nieuwe technologieën. Hij heeft een enorme interesse in verschillende culturen over de hele wereld en is daar vooral erg nieuwsgierig naar. Balans en intuïtie zijn belangrijke en blijvende factoren in het werk van Sebastian Herkner. Al deze kenmerken zorgen ervoor da Sebastian Herkner een zeer geliefde ontwerper is met prachtige ontwerpen. Hij maakt meubels, lampen en accessoires voor verschillende merken. Je kunt wel zeggen dat Sebastian Herkner van alle markten thuis is en menig hart door zijn ontwerpen sneller laat kloppen.  

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-28 van 28 producten Sorteren op 1-28 van 28 producten Terug naar boven

Carrière van Sebastian Herkner

Sebastian Herkner studeerde Product Design aan de HfG Offenbach University of Art and Design. Tijdens zijn studie begon hij zich te concentreren op het ontwerpen van objecten en meubels waarbij hij vooral werd getraind in zijn gevoel voor materialen, kleuren en texturen. Na zijn studie ging Sebastian Herkner werken in Londen voor Stella McCartney. Hier heeft hij korte tijd gewerkt en in 2006 richtte Sebastian zijn eigen studio op. Vanaf dat moment ontwerpt hij meubels, lampen en kleinere items voor merken als &Tradition, Cappellini, ClassiCon, Gubi, Linteloo en Thonet. Daarnaast houdt hij zich bezig met interieurarchitectuurprojecten en ontwerpen bij tentoonstellingen en in musea. Zijn werken hebben talloze onderscheidingen gewonnen. Dat snappen we bij Flinders maar al te goed.

Sebastian Herkner bij Flinders

Flinders is officieel dealer van alle producten van Sebastian Herkner. We hebben over het algemeen veel op voorraad waardoor we snel kunnen leveren. Daarnaast is het mogelijk om de bestelling in de avond of in het weekend te laten bezorgen. Ben je op zoek naar een specifiek product van Sebastian Herkner en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice via 020 - 3030 630 (elke werkdag van 09:00 tot 21:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 18:00 uur) of neem contact met ons op via chat of e-mail. We staan graag voor je klaar.