Scholten & Baijings

Sinds 2000 bestaat het succesvolle ontwerpersduo Scholten & Baijings dat wordt gevormd door Stefan Scholten en Carole Baijings. Elk designstuk dat zij op de markt brengen, kenmerkt zich door minimalisme en is ondertussen toch rijk aan details. Ze staan ook wel bekend als specialist in kleur. In elk van hun ontwerpen zie je kleuren, patronen en gelaagdheid. Het bijzondere is wel dat het duo Scholten & Baijings altijd zelf de kleur en het materiaal uitzoekt en daarbij een passend ontwerp bedenkt. En bij elk ontwerp ligt de focus wel op detaillering. Zo straalt het product net wat meer uit. Je raadt het al: zo ontstaan de meest unieke creaties waar je eigenlijk alleen maar enthousiast van kunt worden.

Sorteren op

1-21 van 21 producten

Scholten & Baijings siert collecties van onder meer Hay

Het Nederlandse duo Scholten & Baijings werkt al sinds 2009 voor het bekende merk Hay. Zij waren de eerste ontwerpers die voor dit merk aan de slag gingen. Zo braken zij onder meer door met fluorkleuren in textiel. Dat uit zich in de theedoeken die zij voor Hay hebben gemaakt. Hier komt dat stukje kleur ook bij kijken in combinatie met materiaal wat zich vervolgens uit in buitengewoon mooie theedoeken. Dat geldt overigens ook voor de Colour Carpets vloerkleden van dit merk. Het minimalisme waar dit duo zich ook wel door kenmerkt zie je bijvoorbeeld in de ontwerpen die ze voor het Nederlandse merk Gelderland hebben ontworpen.

Een eigen kenmerkende ontwerpstijl

De focus van ontwerpersduo Scholten & Baijings ligt op interieurproducten. En dat in combinatie met minimalisme, herkenbaar gebruik van kleuren en die verfijnde stijl. Ze werken dagelijks in hun studio in hartje Amsterdam of buiten de deur aan unieke designproducten bedenken, uitwerken en maken. Hiervoor maken we eerst schetsen en als deze definitief zijn, gaan we met ons team aan de slag. Door te werken met eigen kleuren en materialen proberen ze tot ideeën te komen die nog nooit eerder zijn vertoond. Bij elk product gaat een lang ontwerpproces aan vooraf. Elk detail wordt tot in de puntjes uitgewerkt, de functionaliteit mag niet uit het oog verloren worden en ondertussen moet het een positief gevoel opwekken bij de consument.

Scholten & Baijings bij Flinders

Flinders is officieel dealer van alle producten van Scholten & Baijings. Wij hebben veel op voorraad en kunnen over het algemeen snel leveren. Daarnaast proberen wij je altijd de laagste prijs te bieden. Ben je op zoek naar een specifiek product van Scholten & Baijings en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice via 020 - 3030 630 (elke werkdag van 09:00 tot 22:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 18:00 uur) of neem contact met ons op via chat of e-mail. Wij staan graag voor je klaar.

Flinders klanten beoordelen de producten van Scholten & Baijings gemiddeld met 6 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 2 beoordelingen.

Naar boven