• Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-5 van 5 producten Sorteren op 1-5 van 5 producten Terug naar boven

Scholten & Baijings siert collecties van onder meer Hay

Het Nederlandse duo Scholten & Baijings werkt al sinds 2009 voor het bekende merk Hay. Zij waren de eerste ontwerpers die voor dit merk aan de slag gingen. Zo braken zij onder meer door met fluorkleuren in textiel. Dat uit zich in de theedoeken die zij voor Hay hebben gemaakt. Hier komt dat stukje kleur ook bij kijken in combinatie met materiaal wat zich vervolgens uit in buitengewoon mooie theedoeken. Dat geldt overigens ook voor de Colour Carpets vloerkleden van dit merk. Het minimalisme waar dit duo zich ook wel door kenmerkt zie je bijvoorbeeld in de ontwerpen die ze voor het Nederlandse merk Gelderland hebben ontworpen.

Een eigen kenmerkende ontwerpstijl

De focus van ontwerpersduo Scholten & Baijings ligt op interieurproducten. En dat in combinatie met minimalisme, herkenbaar gebruik van kleuren en die verfijnde stijl. Ze werken dagelijks in hun studio in hartje Amsterdam of buiten de deur aan unieke designproducten bedenken, uitwerken en maken. Hiervoor maken we eerst schetsen en als deze definitief zijn, gaan we met ons team aan de slag. Door te werken met eigen kleuren en materialen proberen ze tot ideeën te komen die nog nooit eerder zijn vertoond. Bij elk product gaat een lang ontwerpproces aan vooraf. Elk detail wordt tot in de puntjes uitgewerkt, de functionaliteit mag niet uit het oog verloren worden en ondertussen moet het een positief gevoel opwekken bij de consument.

Scholten & Baijings bij Flinders

Flinders is officieel dealer van alle producten van Scholten & Baijings. We hebben over het algemeen veel op voorraad waardoor we snel kunnen leveren. Daarnaast is het mogelijk om de bestelling in de avond of in het weekend te laten bezorgen. Ben je op zoek naar een specifiek product van Scholten & Baijings en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice via 020 - 3030 630 of neem contact met ons op via chat of e-mail. We staan graag voor je klaar.