Robby & Francesca Cantarutti

De ontwerpstudio van Robby & Francesca Cantarutti werd in 1995 opgericht in Buttrio. Dit is een klein plaatsje in het noordoosten van Italië en ligt zelfs bijna tegen de grens van Slovenië aan. Met de designstudio richten Robby en Francesca zich op interieurontwerp, architectuur en corporate image consulting. Ze hebben veel aandacht voor detail, formele synthese en een voorliefde voor ontwerpen met onderscheidende kenmerken. Deze eigenschappen komen ook duidelijk naar voren in de ontwerpen van Robby & Francesca Cantarutti.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Robby & Francesca Cantarutti haalden inspiratie uit culturen

Robby & Francesca Cantarutti zijn voortdurend bezig met het verkennen van verschillende culturen en levensstijlen over de hele wereld. De veranderingen in het dagelijks leven staan altijd centraal in de benadering van de twee ontwerpers voor hun opwindende, functionele en experimentele projecten. Het eindresultaat van het werk is gebaseerd op het functionele doel van het voltooide project. Dit gebeurt zowel bij een gebouw als een interieuritem. Volgens Robby & Francesca Cantarutti kun je alleen door na te denken over het uiteindelijke doel en de context producten vormgeven en daadwerkelijk bestaan in de designbranche. Met het functionele doel in hun achterhoofd zorgen ze voor een herkenbaar design waarbij elk item opvalt door een bijzondere twist.

Robby & Francesca Cantarutti voor Fast

Fast is een designmerk dat tuinmeubelen met schitterende dessins op de markt brengt. Een groot deel van deze items zijn ontworpen door Robby & Francesca Cantarutti. Of dit nou is voor je kleine balkon of je grote tuin, Fast heeft altijd wel iets in de collectie wat bij je favoriete buitenruimte past. De meest bekende tuinmeubelen die Robby & Francesca Cantarutti voor Fast hebben ontworpen, zijn ondergebracht in de Forest collectie en hebben een zeer herkenbare vorm. De vorm is geïnspireerd op het bos met het tegenlicht van de ondergaande zon. Deze producten zijn gemaakt van aluminium en allemaal verkrijgbaar in verschillende kleuren. Combineer bijvoorbeeld de Forest Armchair tuinstoel met de Forest tuinstoel aan een heerlijke eettafel. Dit zorgt voor een speels effect en genoeg zitruimte voor al je bezoek.

Robby & Francesca Cantarutti

Flinders is officieel dealer van alle producten van Robby & Francesca Cantarutti. We hebben over het algemeen veel op voorraad waardoor we snel kunnen leveren. Daarnaast is het mogelijk om de bestelling in de avond of in het weekend te laten bezorgen. Ben je op zoek naar een specifiek product van Robby & Francesca Cantarutti en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice via 020 - 3030 630 (elke werkdag van 09:00 tot 21:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 18:00 uur) of neem contact met ons op via chat of e-mail. We staan graag voor je klaar.