hero image

Marike Andeweg

Marike Andeweg is een bekende ontwerpster voor de Nederlandse merken Design on Stock en EYYE. De producten die zij ontwerpt, vinden hun basis in bruikbaarheid en zuiverheid. Haar ontwerpen zijn vooral puur en vallen op door de eenvoudige vormen. De bekendste producten van Marike Andeweg vind je in de Aikon collectie voor Design on Stock. Het mag duidelijk zijn dat de ontwerpen van Marike Andeweg gewaardeerd worden door de prijzen die zij door de jaren heeft binnengesleept. Zo won ze de Golden German Designpreis in 2008, de Red Dot in 2015 en zelfs vier keer de iF product design award.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-8 van 8 producten Sorteren op 1-8 van 8 producten Terug naar boven

Loopbaan van Marike Andeweg

De Nederlandse otnwerper Marike Andeweg begon haar carrière bij de meubelfabriek Pastoe. In 2003 werd ze medeoprichter van een designlabel waar ze bijna zeven jaar aan de slag ging als creatief directeur. In 2010 besloot ze haar eigen merk NotOnlyWhite op te zetten. Aan dit merk werkt Marike Andeweg tot op de dag van vandaag nog steeds. Daarnaast is ze ook continu bezig met nieuwe ontwerpen uitwerken en op de markt brengen. Zo heeft ze samenwerkingen met Design on Stock en EYYE die resulteren in een opeenvolging van geweldige ervaringen, ontmoetingen met passievolle mensen en een verrijking van haar creatieve ideeën.

Aikon banken x Marike Andeweg

De gedachtegang van Design on Stock past goed bij de manier hoe Marike Andeweg dagelijks werkt. Zowel het team achter dit merk als Marike zelf werken op een heldere en pure manier. Een bekend ontwerp dat Marike Andeweg heeft ontworpen voor Design on Stock is de Aikon bank. Deze bank is er in veel formaten en uitvoeringen. Zo kun je zelf de soort stof, textiel of leer kiezen. Elke stof is dan ook in verschillende kleuren verkrijgbaar. De aluminium pootjes van de bank zijn standaard zilverkleurig, maar zijn ook verkrijgbaar in het zwart. Doordat je bank kunt aanpassen naar eigen wens, past hij in vrijwel elk interieur. Voor de kleinere woonkamers is de Aikon bank 2,5-zits ideaal. Wil je liever een grotere bank waar je makkelijk met het hele gezin op kan neerploffen? Kies dan voor de Aikon Lounge bank XL 3-zits 1-arm hoekopstelling.

Marike Andeweg bij Finders

Flinders is officieel dealer van alle producten van Marike Andeweg. We hebben over het algemeen veel op voorraad waardoor we snel kunnen leveren. Daarnaast is het mogelijk om de bestelling in de avond of in het weekend te laten bezorgen. Ben je op zoek naar een specifiek product van Marike Andeweg en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice via 020 - 3030 630 (elke werkdag van 09:00 tot 21:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 18:00 uur) of neem contact met ons op via chat of e-mail. We staan graag voor je klaar.