Naar boven
Sorteren op

1-36 van 69 producten

Loopbaan van Marcantonio Raimondi Malerba

Marcantonio Raimondi Malerba is in 1976 geboren in het Italiaanse Massalombarda. Hij studeerde aan het Art Institute en de Academie voor Schone Kunsten. Vlak nadat hij afstudeerde, ging hij aan het werk in de theaterscene en werkte hij samen met andere architecten aan projecten. Al snel begon hij met het creëren van unieke designstukken en de productie van kunst. Ruim tien jaar lang werkte hij voor particulier en lokaal publiek. In zijn ontwerpen is hij altijd op zoek naar de esthetische component en het concept. Een bekende uitspraak van Marcantonio Raimondi Malerba is: ‘Ik geef de ironie nooit op; ironie is een serieuze zaak. Als een goed idee zelfs leuk is, kan ik het niet laten om het te beseffen en te maken’.

Marcantonio Raimondi Malerba op zijn gekst

Dat de ontwerpen van Marcentonio Raimondi Malerba niet standaard zijn is wel duidelijk. Hij ontwerpt met name accessoires en verlichting voor in of rond huis. Deze twee kenmerken combineert hij ook graag met elkaar. Zo heeft hij voor het Italiaanse merk Seletti veel verschillende lampen ontworpen die in je huis als een statement door het leven gaan. Alle lampen hebben de vorm van een dier die de verlichting vasthoudt. Neem bijvoorbeeld de Monkey Swing hanglamp buiten of de Bird Looking wandlamp links. Naast de lampen heeft hij ook de Love in Bloom vaas ontworpen voor Seletti. Deze vaas is gemaakt van fijn porselein en is speciaal ontworpen voor de eigenzinnige romanticus.

Marcantonio Raimondi Malerba bij Flinders

Flinders is officieel dealer van alle producten van Marcantonio Raimondi Malerba. We hebben over het algemeen veel op voorraad waardoor we snel kunnen leveren. Daarnaast is het mogelijk om de bestelling in de avond of in het weekend te laten bezorgen. Ben je op zoek naar een specifiek product van Marcantonia Raimondi Malerba en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice via 020 - 3030 630 (elke werkdag van 09:00 tot 21:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 18:00 uur) of neem contact met ons op via chat of e-mail. We staan graag voor je klaar.

 

Flinders klanten beoordelen de producten van Marcantonio Raimondi Malerba gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 24 beoordelingen.