hero image

Joan Gaspar

Joan Gaspar heeft industrieel ontwerpen gestudeerd aan de Artes y Oficios school in Barcelona. Na zijn studie in 1988 begon hij met werken voor VAPOR S.A. en produceerde hij minimalistische lampen. Vanaf 1992 begon hij samen te werken met verschillende bedrijven om nieuwe productlijnen te ontwikkelen. Zijn werk is bij meerdere gelegenheden geselecteerd voor een award. In 1995 ontving hij zijn eerste prijs in de meubelcompetitie en in 2000 won hij de eerste prijs op de internationale meubelbeurs in Valencia. Na vele successen opende Joan Gaspar in 2002 een professionele ontwerpstudio in Barcelona. Hij werkt momenteel samen met verschillende bedrijven aan nieuwe productconcepten en verrast ons telkens weer.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-36 van 71 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 71 producten Terug naar boven

Verlichting van Joan Gaspar

Joan Gaspar heeft onder meer prachtige verlichting ontworpen voor Marset. Vanaf 1992 werkt hij al nauw samen met het designmerk en heeft inmiddels verschillende collecties mogen ontwerpen. Neem bijvoorbeeld de Marset Ginger collectie. Joan Gaspar wilde voor dit ontwerp een bijzonder object creëren zonder dat het schreeuwerig werd. De lampen zijn op een manier ontworpen die ervoor zorgt dat er geen direct licht te zien is. De lampen trekken met hun schoonheid en bijzondere vormen zeker de aandacht in je interieur. Een ander mooi voorbeeld zijn de lampen uit de Marset Polo collectie. Het idee voor deze collectie was om een lamp te ontwerpen waarmee je elke zithoek in de kamer kan verlichten. De lampen hebben stuk voor stuk een strak uiterlijk en een functioneel ontwerp.

Joan Gaspar bij Flinders

Flinders is officieel dealer van alle producten van Joan Gaspar. We hebben over het algemeen veel op voorraad waardoor we snel kunnen leveren. Daarnaast is het mogelijk om de bestelling in de avond of in het weekend te laten bezorgen. Ben je op zoek naar een specifiek product van Joan Gaspar en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice via 020 - 3030 630 (elke werkdag van 09:00 tot 21:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 18:00 uur) of neem contact met ons op via chat of e-mail. We staan graag voor je klaar.