Er komen geen producten overeen met de selectie.

Duizendpoot Jan des Bouvrie

Het gevoel voor interieur is Jan des Bouvrie met de paplepel ingegoten. Jan des Bouvrie groeide op in Naarden als enig kind en zijn ouders hadden een eigen meubelzaak. Na de middelbare school volgde hij de een opleiding aan de Rietveld Academie in Amsterdam. Na de opleiding ging hij bij zijn ouders in de meubelzaak werken en later begon hij voor zichzelf. Jan des Bouvrie richtte in Naarden en Grave interieurwinkel Het Arsenaal op. De locatie in Naarden is inmiddels de ontwerpstudio en de vestiging in Grave bestaat niet meer. Naast al het ontwerpen, geeft hij les op verschillende designacademies. Er zijn zelfs twee opleidingen naar hem vernoemd.

Designklassieker van Jan des Bouvrie

Aan het begin van zijn carrière ontwierp Jan des Bouvrie de 430 bank die ook wel bekend is onder de naam kubusbank. Dit ontwerp is al vanaf 1969 in de collectie van Gelderland. De bank heeft een strak design en doordat de rugleuning en armleuningen even hoog zijn, kruip je helemaal weg in de bank. Dit zorgt voor optimaal comfort. De kubusbank is verkrijgbaar in verschillende varianten waardoor hij in elk type woning past. Deze designklassieker is in 1999 bekroond tot het beste Nederlandse Meubelontwerp en is opgenomen in de collecties van het Stedelijk Museum in Amsterdam en het Centraal Museum in Utrecht. Men zegt ook wel dat de bank symbool staat voor de modernisering van de Nederlandse wooninrichting.

Jan des Bouvrie bij Flinders

Flinders is officieel dealer van alle producten Jan des Bouvrie. We hebben over het algemeen veel op voorraad waardoor we snel kunnen leveren. Daarnaast is het mogelijk om de bestelling in de avond of in het weekend te laten bezorgen. Ben je op zoek naar een specifiek product van Jan des Bouvrie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice via 020 - 3030 630 (elke werkdag van 09:00 tot 21:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 18:00 uur) of neem contact met ons op via chat of e-mail. We staan graag voor je klaar.

Jan des Bouvrie