Naar boven
Sorteren op

1-31 van 31 producten

Gerard Kerklaan voor Van Esch

Van Esch is een Nederlands bedrijf dat is opgericht in 1972 door Hendrik Jan Willem van Esch. Dit designlabel is gespecialiseerd in de productie van kapstokken, garderobesystemen en entreeaccessoires voor in huis of op kantoor. Gerard Kerklaan is altijd nauw betrokken geweest bij dit merk. Zo ontwierp hij de huisstijl voor dit merk en stelde hij het productprogramma samen. Veel ontwerpen voor Van Esch zijn bedacht en ontworpen door Gerard Kerklaan. De producten die hij heeft ontworpen voor Van Esch zijn allemaal bedacht rondom de aspecten presenteren, opbrengen en ontvangen. Op deze manier is je garderobe altijd opgeruimd en is er een gezellige ontvangstruimte voor je bezoek, want een goed begin is het halve werk.

Een opgeruimde hal dankzij Gerard Kerklaan

Opvallend is dat de verschillen rondom je hal in de woning en kantoor steeds kleiner worden en bijna niet meer zichtbaar zijn. Elementen uit de woning zijn terug te vinden op kantoor en andersom. De ontwerpen van Gerard Kerklaan voor Van Esch zijn dan ook zowel in je woning als op kantoor te gebruiken. Ideaal, toch? Met een goede ontvangst, voel je je gelijk welkom en daarbij speelt de inrichting van de entree voornamelijk een rol. Het is de plek waar je de eerste indruk kan achterlaten, maar ook de laatste ruimte die mensen zien wanneer ze weer weggaan.

Gerard Kerklaan bij Flinders

Flinders is officieel dealer van alle producten van Gerard Kerklaan. We hebben over het algemeen veel op voorraad waardoor we snel kunnen leveren. Daarnaast is het mogelijk om de bestelling in de avond of in het weekend te laten bezorgen. Ben je op zoek naar een specifiek product van Gerard Kerklaan en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice via 020 - 3030 630 (elke werkdag van 09:00 tot 21:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 18:00 uur) of neem contact met ons op via chat of e-mail. We staan graag voor je klaar.

 

Flinders klanten beoordelen de producten van Gerard Kerklaan gemiddeld met 9 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 2 beoordelingen.