Form Us With Love

Form Us With Love is een internationale ontwerpstudio die is opgericht in 2005. De ontwerpers van dit label hebben een passie voor design en zijn zeer democratisch. Ze zijn allebei van mening dat we allemaal recht hebben op een mooi en zinvol ontwerp. De designstudio Form Us With Love mixt traditionele, creatieve praktijken met een slanke en strategische toepassing. Het doel is om mee te evolueren met de behoeften van het project en de steeds veranderende mens. Hebben we je al nieuwsgierig gemaakt naar de ontwerpen van Form Us With Love?

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

Wat doet Form Us With Love?

Het werk van Form Us With Love valt uiteen in drie gebieden. De eerste daarvan is consultancy; de ontwerpers van de studio zijn betrokken bij producten, assortimenten, samenwerkingen en ruimtes voor klanten over de hele wereld. De tweede is ventures; dit is een gedisciplineerde en holistische benadering om merken te lanceren en bouwen. De ontwerpstudio draagt hieraan bij door middel van ontwerpen en coaching. De laatste is civic; dit deel is gebaseerd op de kennisoverdracht en het delen van ervaringen. De ontwerpstudio houdt zich dus zowel bezig met het ontwerpen van designproducten als het overdragen van de kennis ervan.

In de spotlight met Form Us With Love

Form Us With Love ontwerpt verschillende designitems waarin de Scandinavische stijl is terug te zien. De stijl van de studio is te omschrijven als modern met organische vormen en klassieke details. Bekende ontwerpen van de designstudio zijn de lampen. Form Us With Love heeft onder andere voor Muuto en Design House Stockholm lampen mogen ontwerpen. Een favoriet van ons is de Cord Mini tafellamp. Met een dun koordje wordt de lamp omhooggehouden. Het koord is gemaakt van staal en omringd door textiel. De lamp is een echt accessoire op de tafel en door middel van de dimmer heb je perfect sfeerlicht tijdens een avondje tafelen met vrienden en familie.

Form Us With Love bij Flinders

Flinders is officieel dealer van alle producten van Form Us With Love. We hebben over het algemeen veel op voorraad waardoor we snel kunnen leveren. Daarnaast is het mogelijk om de bestelling in de avond of in het weekend te laten bezorgen. Ben je op zoek naar een specifiek product van Form Us With Love en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice via 020 - 3030 630 (elke werkdag van 09:00 tot 21:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 18:00 uur) of neem contact met ons op via chat of e-mail. We staan graag voor je klaar.