Market Set wandlampen

Je ziet het meteen aan de charme die Market Set uitstraalt: dit moet Frans design zijn. Klopt! Market Set werd opgericht in 1970 en brengt onder meer schitterende wandlampen op de markt. Sindsdien is het merk niet meer weg te denken uit de verlichtingswereld, dus scrol vooral door de producten en laat je inspireren. Market Set is expert als het aankomt op het gebied van het volgen van trends. Deze trends fluctueren natuurlijk nogal door de jaren heen en dus lopen de verschillende wandlampen van het merk ook vaak erg uiteen qua vorm. Maar waar het merk altijd aan vasthoudt, zijn een aantal terugkomende waarden. Deze waarden zijn onder ander duurzaamheid, het gebruik van natuurlijke materialen en het produceren van designs met mooie ronde vormen. Heb jij al een mooie wandlamp van Market Set op het oog?

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-1 van 1 producten Sorteren op 1-1 van 1 producten Terug naar boven

Een vernieuwede Market Set wandlamp aan de muur

Market Set is een merk dat altijd zal blijven vernieuwen, maar ook erg graag vasthoudt aan bepaalde terugkomende patronen. Dit zien we terug in de wandlampen van Market Set. Wat opvalt is dat Market Set vooral werkt met licht dat wordt gereflecteerd door verschillende ‘lagen’ die vaak ook weer gemaakt zijn van verschillende (natuurlijke) materialen. De Mekko wandlamp is bijvoorbeeld opgebouwd uit drie lagen wat een prachtig plaatje oplevert. Wat we verder veel terugzien bij Market Set is het natuurlijke kleurenpalet. Vaak wordt er gebruikgemaakt van mooie aardse tinten waardoor je huis een meer rustieke uitstraling krijgt. Welke van de Market Set wandlampen ga jij straks ophangen?

Stijlvolle wandlampen van Market Set

In de populaire Screen collectie vind je ook een wandlamp. En niet één, er zijn er zelfs twee! De Screen wandlamp dubbel en de Screen wandlamp enkel: je vindt ze allebei in drie kleuren. Fris wit voor in een modern interieur, zwart voor een stoerdere look en natuurlijk webbing voor een rustgevende uitstraling. De enkele variant schijnt zijn licht direct op de muur en daarnaast ook romantisch door het gaas heen. De dubbele variant weerkaatst het licht van twee lichtbronnen eerst op een tweede plaat. Hierdoor wordt er meer diepte en dimensie gecreëerd. De lampen zijn qua grootte zeker imposant en zullen dus alle aandacht trekken. Welke van de twee is jouw favoriet?

Market Set wanlampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Market Set. Dat betekent dat wij alle Market Set wandlampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.