Lucide vloerlampen

Lucide staat voor kwalitatieve verlichting die toch nog heel betaalbaar is. Dat zien we dan ook terug in de verschillende soorten lampen. Als er één ding is dat eigenlijk alle vloerlampen van Lucide met elkaar gemeen hebben, is dat wel het gebruik van hoogwaardig metaal. De basis van de meeste vloerlampen, staande lampen en leeslampen van Lucide bestaat uit een dunne, sierlijke buis. Dat betekent overigens niet dat de lampen ook allemaal heel erg op elkaar lijken. Iedere vloerlamp heeft namelijk zijn eigen karakter en stijl. Soms speelt de lichtbol zelf de hoofdrol, maar soms is er ook een lampenkap in het spel. Ook verschillende de functionaliteiten van lamp tot lamp. Het is dus maar net waar je naar op zoek bent. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Philon leeslamp? Eén ding is zeker: Lucide heeft het in ieder geval allemaal in huis!

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-31 van 31 producten Sorteren op 1-31 van 31 producten Terug naar boven

Vloerlampen van Lucide voor jou

Lucide is een Belgisch bedrijf dat in 1992 werd opgericht door Ward Mertens. Het hoofdkantoor van het merk zit in Antwerpen waar Mertens nog steeds CEO is. Het woord Lucide is niet voor niets de naam geworden. Het betekent ‘klaar’, ‘helder’, ‘duidelijk’, ‘stralend’ en ‘licht’. Laten dit nou precies allemaal woorden zijn waar we meteen vrolijk van worden. Lucide kent bepaalde waardes die ze belangrijk vinden en die laten ze doorschemeren in al hun ontwerpen. Zo ook in de vloerlampen van Lucide. Deze zijn toekomstgericht, simplistisch en tegelijkertijd ook heel stijlvol. Welk exemplaar staat er straks bij jou thuis? Voor elke ruimte is er wel een bijpassende vloerlamp van Lucide.

Verschillende vloerlampen en leeslampen van Lucide

Zoals we al zeiden, vind je bij Lucide verschillende vloerlampen die allemaal ontworpen zijn vanuit hetzelfde principe, maar waarbij iedere lamp toch ook helemaal zijn eigen karakter heeft behouden. Als we bijvoorbeeld naar de Giada vloerlamp kijken, zien we ook een slanke, zwarte stalen basis, maar met een duidelijke hint naar de vintage stijl. De Agena vloerlamp LED is dan weer juist heel modern. Ook is de lamp voorzien van een geïntegreerde LED module die je heel gemakkelijk aan- en uitzet door middel van de knop op het armatuur. Niet diehard modern en ook niet op zoek naar een vintage-achtige lamp? Dan is er altijd nog de gulde middenweg: de Philine vloerlamp.

Lucide vloerlampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Lucide. Dat betekent dat wij alle vloerlampen van Lucide kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.