Kartell LCP fauteuil kristal

pin to pinterest 1 / 3 pin to pinterest 1 / 3 € 2.131 Een andere uitvoering of grote bestelling? Kun je de gewenste uitvoering van dit product niet vinden? Of wil je een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met Flinders Projects.
  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist

Praktische informatie

De Kartell LCP loungestoel is ontworpen door Maarten van Severen.

De LCP fauteuil van Kartell heeft een breedte van 48,5 centimeter, een diepte van 80 centimeter en een hoogte van 70 centimeter

∙ De LCP fauteuil is ontworpen door Maarten van Severen
∙ De fauteuil is gemaakt uit één mal die in zichzelf wordt teruggevouwen om een radicaal nieuw, innovatief model te vormen.
∙ De fauteuil is gemaakt van transparant kuststof

Specificaties

Afmetingen: (b) 48,5 x (d) 80 x (h) 70 cm
Zithoogte: 31
Ruimte: Alleen geschikt voor binnen
Materiaal: Methacrylaat
Garantie: 2 jaar
Merk: Kartell
Ontwerper: Maarten van Severen
Herkomst: Italië
Productsoort: Kartell fauteuils, Kartell tuinmeubelen
EAN: 8058967072839

Cees van Flinders vertelt:

Cees van Flinders vertelt:

Door de plastic buitenkant lijkt deze stoel misschien hard, maar schijn bedriegt. De LCP is een elastische, sterke en zachte loungestoel. Schop je schoenen uit en droom lekker weg.

De productbeschrijving uit de Kartell catalogus:

LCP is een chaise longue vervaardigd in één enkele vorm van doorzichtig methacrylaat die op zichzelf terugvalt in een spiraal en op die manier een model chaise longue vormt dat radicaal vernieuwend is.Enkel een exclusieve technologie heeft bijgedragen tot het verkrijgen van een dergelijke flexibiliteit die zo de formele zuiverheid van het voorwerp behoudt. LCP is elastisch, zacht en sterk, zelfs al straalt het eenontastbaar en wazig beeld uit. Beschikbaar in 2 transparante kleuren: kristal en lichtblauw. Het is een belangrijke en verfijnde stoel, voor de meest kritische designkenners.

Tips, advies en trends

Flinders trendrapport 2024 Flinders trendrapport 2024 Ben je benieuwd naar de woontrends van 2024? Download dan nu het Flinders trendrapport en ontdek de zes nieuwe trends met designitems die daar perfect bij Kleurtrend 2024: Peach Fuzz Kleurtrend 2024: Peach Fuzz De kleurtrend waar we in 2024 echt niet omheen kunnen: Peach Fuzz. Met al deze items dompel je je interieur onder in de perzikkleur. Dat wil jij toch ook? Woontrend: Organische vormen Woontrend: Organische vormen Toe aan verzachting in je interieur? De woontrend organische vormen past daar perfect bij en geeft je interieur een geborgen en uitnodigende uitstraling. Meer inspiratie
Logo van Kartell

Kartell is een Italiaans designhuis dat al meer dan vijftig jaar met succes aan de weg timmert. De designmeubels van Kartell zijn inmiddels niet meer weg te denken in de woonwereld. En terecht, want producten als de Louis Ghost, Masters stoel, FL/Y, Componibili en Bubble Club zijn uitgegroeid tot ware iconen. Kartell produceerde in de beginjaren voornamelijk auto-artikelen, maar brak echt door toen het zich ging richten op designmeubels. De prijzen en nominaties bleven niet uit. Het designmerk is trotse eigenaar van negen Compasso d'Oro's. Designiconen zijn stoelen als de Kartell Masters stoel, de Kartell Louis Ghost stoel van Philippe Starck, de Kartell Componibili kastjes, de Kartell Bubble Club serie en de Kartell Bookworm kast van Ron Arad.

94 LCP loungestoel

Hartelijk dank, LCP fauteuil kristal is toegevoegd aan je winkelwagen.

Afrekenen