Hospitalitybranche en Flinders

Ben je op zoek naar een nieuw interieur voor jouw hotel, restaurant, café of cateringbedrijf? Dan ben je bij Flinders Projects aan het juiste adres. Wij vertalen jouw wensen naar een inrichting die bij de locatie past

Mogelijkheden bespreken?

Neem dan contact op met een van onze accountmanagers of laat je gegevens achter.

Flinders Projects

Onze visie op de hospitalitybranche

Elk horecabedrijf of hotel is uniek. Er is ook geen standaardoplossing voor hospitality in de brede zin van het woord. Het gaat om de totale beleving van de gasten. Wij staan ervoor om een inrichting te creëren die past bij het concept. Het is onze passie om jouw wensen te vertalen naar een interieur dat past bij jouw identiteit en budget. Daarnaast nodigen wij je graag uit onze designstudio in Zaandam te bezoeken om alle meubelen uit te proberen en inspiratie op te doen.

Waarom Flinders Projects?

  • Persoonlijke en professionele aanpak: wij luisteren naar jouw wensen en gaan voor een persoonlijke aanpak. Jouw merkidentiteit, voorkeuren en budget zijn voor ons het startpunt van de samenwerking.
  • Groot assortiment én voorraad: wij hebben een enorm magazijn in Amsterdam waardoor wij een grote voorraad aan designproducten hebben. Daardoor kunnen wij snelle levertijden hanteren.
  • Designstudio's in Zaandam (NL) en Gent (BE).

Designstudio's van Flinders

De designstudio's zijn bedoeld voor het ontvangen van interieurprofessionals (op afspraak) voor:

  • Stoffen en materialen
  • Inspiratie opdoen
  • Designproducten testen
  • Flexwerken

Benieuwd wat ons team voor je kan betekenen, of wil je vrijblijvend een offerte ontvangen? Mail naar projects@flinders.nl, bel naar 020-3030635 of laat je gegevens achter op ons contactformulier.

Door Flinders voltooide projecten

Flinders heeft de afgelopen jaren een groot aantal projecten uitgevoerd voor hotels, cafés en restaurants. Zo waren wij betrokken bij de (her)inrichting van Loetje (Bergen aan Zee), De Bajes (Amsterdam) en Van der Valk (Enschede). Voor een overzicht van alle projecten kijk je op de pagina projecten.

Meer dan 100.000+ producten in collectie

Vanuit Flinders Projects kunnen we een enorm breed scala aan producten leveren, dat het online aanbod van Flinders ruim overstijgt. Zo kunnen wij putten uit meer dan 100.000 vergaderstoelen, kantinestoelen, bureautafels, vergadertafels, kantinetafels en kantoorverlichting. Benieuwd naar onze merken? Bekijk dan alle merken.

Adresgegevens Flinders Projects

Flinders Design Studio NL
Affuitenhal 10
1505 RE Zaandam
(T) 020 - 3030630
(E) projects@flinders.nl
Geopend op afspraak