Kartell Hanger kapstok
2-3 weken
 
€ 414
 
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

Kartell Hanger kapstok

Omschrijving

De Kartell Hanger kapstok is ontworpen door Alberto Meda.

Net als de Alta Tensione is de Hanger een uniek design binnen de kapstokkenwereld. Niet zo standaard als 'gewone' kapstokken en gemakkelijk te plaatsen in iedere hoek van je huis of kantoor. Alleen al leuk om naar te koekeloeren als er geen jassen aan hangen!

De productbeschrijving uit de Kartell catalogus:

De Hanger-kapstokcollectie combineert op een slimme manier elegantie en functionaliteit dankzij de verfijnde combinatie van kleuren en afwerkingen en de aangepaste designoplossing. De kapstok is beschikbaar op een staander en als stang van 60 of 90 cm; hij is uitgerust met mobiele haken die de kapstok nog gebruiksvriendelijker maken. De ringen zijn vervaardigd in een spuitgietvorm van glanzend aluminium. De haken zijn gemaakt van doorzichtig polycarbonaat in voor de kristalhelder, oranjerood, kobaltblauw en cederappelgeel, en van ondoorzichtig polycarbonaat in het de zwart. De versies op stang kunnen makkelijk naast elkaar geplaatst worden zodat een lengte naar keuze bepaald kan worden.

Zoek je naast de Hanger kapstok van Kartell een andere Kapstok van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Kartell. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Hanger kapstok, contacteer dan gerust onze klantenservice.

Over de ontwerpers...

Specificaties

Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Aluminium (metaal), Plastic, Staal
Garantie 2 jaar
Herkomst Italië
Merk Kartell
Productsoort Kartell accessoires, Kartell kapstokken
Ontwerper Alberto Meda
Afmetingen (h) 170.00 x (Ø) 45.00 cm

Sfeerafbeeldingen

Kartell Hanger kapstok
Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven