Flinders project: Sonos (Abbey Road Studios)

Flinders Project: Abbey Road Studios


Steeds vaker wordt Flinders benaderd voor projecten in het buitenland. Zo verzorgde de projectafdeling van Flinders de gehele inrichting van de Sonos showroom, gelegen in de wereldberoemde Abbey Road Studios in Londen. De Abbey Road Studios zijn de opnamestudio van diverse bekende artiesten als Cliff Richard, The Spice Girls en Oasis. Vergeet ook The Beatles niet, die zelfs een heel album vernoemden naar deze locatie (Abbey Road). Vandaag de dag worden de studio's nog steeds door diverse artiesten gebruikt, maar de ruimte doet dus ook dienst als showroom voor Sonos. Dit bedrijf is marktleider op het gebied van draadloze HiFi-audio.

Flinders haalde alles uit de kast om de inrichting van deze showroom te laten slagen. Unieke verlichting van Seletti, marmeren bijzettafels van Gubi, dressoirs van het Nederlandse Pastoe: onze grootste eyecatchers komen voorbij in de Abbey Road Studios. 

Flinders Project: Abbey Road Studios

Flinders Project: Abbey Road Studios

Flinders Project: Abbey Road Studios

Flinders Project: Abbey Road Studios

Meer dan 150.000 producten in collectie

Flinders is de officiële projectdealer van meer dan 250 design labels uit Italië, Scandinavië en Nederland. Wij kunnen alle producten van deze merken leveren. Zo kunnen wij putten uit meer dan 150.000 design vergaderstoelen, design kantinestoelen, design bureautafels, design vergadertafels, design kantinetafels en design kantoorverlichting. Laat u zelf inspireren door onze grote collectie. Wij helpen u graag op weg.