Woontrend: Muted Colors

Op gepost door Marrit De Lang in Woontrends
Kleur in huis is hot. Maar waar jij bij kleur wellicht denkt aan knalrood en kanariegeel, doet de woontrend Muted Colors het net even anders. Muted Colors zijn letterlijk vertaald ‘afgezwakte’ kleuren en het tegenovergestelde van felle kleuren. Denk aan roestrood, okergeel en diep donkerblauw om een paar voorbeelden te noemen. Door voor luxe materialen als fluweel in deze kleuren te kiezen, doet het resultaat je misschien wel denken aan een chique hotelkamer waar je nooit meer weg wilt.
inspiratiefoto met
inspiratiefoto met
inspiratiefoto met

Shop deze woontrend

Het combineren van warme kleuren kan als een uitdaging voelen. Toch kan er eigenlijk weinig misgaan als je kleuren uit hetzelfde (muted) kleurenpalet kiest. Als je dit aanvult met natuurlijke materialen zoals (wal)notenhout, messing, velours, webbing en schapenvachten, creëer je een leefomgeving die als een warme cocon aanvoelt. Vind je het spannend om je interieur in een keer om te gooien? Gelukkig staan deze items los van elkaar ook heel mooi.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over de woontrend Muted Colors? Neem dan gerust contact op met de afdeling Klantadvies via info@flinders.nl of 020 - 30 30 630.

Marrit De Lang

Over de auteur

Marrit De Lang

Marrit de Lang is fotograaf en blogger op www.donebymyself.nl en dol op kleur. Op haar blog deelt ze wekelijks interieurinspiratie op het gebied van kleur, design en vintage. Ze combineert items uit allerlei stijlen en jaartallen in haar huis.